Продаја  Кућа Варна , м-т Манастирски рид , 748 м2 | 62670213
Продаја Кућа
VIP
Варна, м-т Манастирски рид
449 000
ПДВ се не наплаћује
748 м2(1140 м2)3рд Цигла, 1998
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:


Предлагаме ви великолепна къща, разположена над центъра на Св. Св. Константин и Елена,- един от най-старите и елитни региони на Черно море. Всички стаи имат излаз към морето и гледките са зашеметяващи и панорамни, от Варненския залив до нос Калиакра.

Къщата разполага с ботаническа градина на три нива, напоявана от система за капково напояване, прилежащ басейн, тераси и пергола. Построена на три нива, къщата разполага със затворен гараж за 4 автомобила, билярдна зала с бар, малка стая, лятна кухня и напълно оборудвана сауна. На второто ниво се намират кухнята, дневната с мезонет, малка дневна с камина, която отоплява, както и 3 спални с бани и тераси. От източната страна има красива покрита тераса с панорамни прозорци, която свързва две от трите спални. Централно стълбище води до последния етаж, където ви очакват три спални с бани и офис пространство, всичко обгърнато с тераси и великолепни гледки към морето.

Вилата е готова за живеене и се продава обзаведена. Построена е през 1995 г. и завършена през 1998 г.. Нуждае се от съвременен ремонт, поради което цената й е много атрактивна.

Технически данни: отоплението на водата се осъществява чрез бойлери, свързани с фотоволтаични панели и електричество. Отоплението и климатизацията се осъществяват чрез обратими климатици, а в някои основни стаи има подово отопление. Градската вода се филтрира чрез частна система, инсталирана в гаража.

Къщата винаги е била много добре поддържана от семейството, а градината е редовно поддържана. Намира се на 1,2 км от бързия път между Константин и Елена и Варна. Достъпът по асфалтови и неасфалтирани пътища в момента се ремонтира от община Варна. На 10 минути пеша се намират заливите на станцията. Малка стълба води от вилата към морето. Всички удобства (супермаркет, аптеки и др.) са много близо до къщата. За контакти: Мария Симеонова: 0887/935002
Prijs

Vastgoedprijs: 449 000 €

Prijs на м2: 600,267 €

Plaats

Варна, м-т Манастирски рид

Statistieken
  • 5keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 13 јун 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)

АГЕНЦИЈa ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Софија бул. Цар Освободител No8А ет.2
Продаја Кућа в Варна, м-т Манастирски рид
449 000 €
748 м23рд Цигла, 1998