Издаје се  1 спаваћа соба Варна , Лјатно кино Тракија , 65 м2 | 65762963
Издаје се 1 спаваћа соба
Варна, Лјатно кино Тракија
700 BGN
ПДВ је укључен
65 м25
Централно грејање: -Гасни: -
Уклони
Опис некретнине:
Уважаеми клиенти,

На вашето внимание представяме уютен двустаен апартамент в района на Лятно кино Тракия.

Жилището се намира на пети жилищен етаж в малка сграда с контролиран достъп и се състои от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, просторна спалня, баня с тоалет в едно, маза и панорамна тераса с площ около 15 кв.м, която е прекрасно място за релакс и прекарване на свободното време в топлата част от годината. Апартаментът е в отлично състояние, след ремонт. Всекидневната е изцяло обновена, монтирана е нова вградена кухня с нова фурна, керамичен плот с аспиратор, нова кухненска посуда и чисто нов хладилник. Климатиците са с направена профилактика.

Местоположението на апартамента е изключително удобно-намира се на тиха улица в близост до Лятно кино Тракия и McDrive, на много кратко разстояние до главни булеварди и спирки на градския транспорт, училища, детска градина, хранителни магазини и търговски обекти от всякакъв вид. Катедралата и пешеходната зона на града са на 10 мин. пешеходно разстояние.

При избор на имот винаги може да разчитате на безплатна консултация от специалистите на РОНЕВА ООД. Предлагаме също така и съдействие за отпускане на банков кредит и помощ при сключване на сделки и подготвяне на нужната документация.

ОФЕРТА 80182
www.roneva.bg
Карактеристике:
  • Намештен
  • Климатизација
  • Контрола приступа
Цена

Цена некретнине: 700 BGN

Цена на м2: 10,769 BGN

Локација

Варна, Лјатно кино Тракија

Статистика
  • 18погледа
  • 0штеди
Оглас је ажуриран на 17 април 2024
Контакт продавац
089XXX... (Прикажи)
Агент
Маја Дјоч
0893658118

РОНЕВА
Варна ул. Железни врата 37А
Издаје се 1 спаваћа соба в Варна, Лјатно кино Тракија
700 BGN
65 м25