Издаје се  Кућа Софија , Драгалевци , 300 м2 | 67243795
Издаје се Кућа
VIP
Софија, Драгалевци
1588
ПДВ није укључен
300 м2(1040 м2)3рд
Zentralheizung: -Gas: ДА
Entfernen
Objektbeschreibung:
БЕЗ КОМИСИОН!!!

ПОДХОДЯЩА Е ЗА ЕЗИКОВА ШКОЛА, ДЕТСКИ ЦЕНТЪР/ЗАНИМАЛНЯ, ХОТЕЛ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ (цената обаче няма да е тази)!!! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДХОДЯЩА ЗА СНИМАНЕ НА ФИЛМОВИ ПРОДУКЦИИ, РЕКЛАМИ, КАСТИНГИ И ПОДОБЕН ВИД МЕРОПРИЯТИЯ!!!

Слънчева и топла, просторна къща, намираща се на изключително уединено и красиво място сред много зеленина и сгушена в полите на Витоша, в същото време на близко разстояние до комуникациите на града, спирка на градски транспорт на 7 мин. пеша, магазин Фантастико, бул. 'Черни връх', 'Околовръстно шосе', ресторанти, заведения, детски заведения. Намира се на тихата и спокойна ул. 'Гена Димитрова', граничеща с горичка и рекичка, с прекрасна панорама както към планината, така и към светлинките на града.

Къщата разполага с голям двор, леко терасиран и с известна денивелация, с хубав и малко див ландшафт, с множество овощни дръвчета - череши, ябълки, сливи, кипариси, котонеастри и др. Самата къща също е с много инетерсно разпределение: В сутеренно ниво са разположени механа с лятна кухня и камина, с излаз на терена и тераса като част от дворното пространство, с кът за барбекю и външна чешма, баня с тоалетна с помещение за сауна, котелно, и отделно складови помещения и стаичка, която може да служи за работилница или стая за градинар или обслужващ персонал с отделен вход от централния.

На 1 ет. са разположени просторен хол с трапезария и веранда към южната част на двора с тента за сянка за през лятото, отделна напълно оборудвана кухня, санитарно помещение и кабинет или спалня.
На 2 ет. - спалня с баня и тоалетна и просторна тераса с гледка към София.
На 3 ет. - две спални (като едната в момемта е разделена на две), с две южни и много слънчеви тераси, които откриват величествена гледка към синята Витоша, баня с тоялетна и таванско помещение за багаж.

Гараж за 1 кола и място за паркиране в двора на още 3 коли.
Отделна стая за градински и др. принадлежности.
Merkmale:
  • Намештен
  • Са гаражом
  • Са паркинг местом
  • Безбедност
  • Са кућним љубимцима
Preis

Immobilienpreis: 1588 €

Preis на м2: 5,293 €

Standort

Софија, Драгалевци

Statistiken
  • 31Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am veröffentlicht 15 јун 2024
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)

ЕЛЕГАНС ЕСТЕЈТ ЕООД
Софија кв. Борово
Издаје се Кућа в Софија, Драгалевци
1588 €
300 м23рд