Продаја  1 спаваћа соба Софија , Левски , 83 м2 | 74851147
Продаја 1 спаваћа соба
TOP
Софија, Левски
134 428
ПДВ је укључен
83 м27тх Цигла, 2024
Централно грејање: -Гасни: -
Уклони
Опис некретнине:
БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА, ЦЕНА ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! Сградата е с акт 14 !!!
Южен двустаен апартамент със застроена площ от 72.24 м2 (82.23 м2 с общите части). Разположението е както следва: дневна с кухн. бокс, 1 спалня, баня и покривна тераса (27,49).

Локацията на сградата има много добра транспортна свързаност: метро, трамвай 22 и автобуси 79 и 90.
Сградата е на 900 м от изграждащата се в момента метростанция на ул.Витиня.
При среден трафик до центъра на София, с автомобил се стига за 12-13 мин. Има удобни връзки към аерогара София и изходните автомагистрали.
В района има много училища, детски градини и търговски обекти. Стадионът и парк Герена са на 10 минути пешеходно разстояние. Община Подуене е разположена на 700 метра от сградата.

Общите части на сградата ще бъдат луксозно изпълнени и оборудвани с гранит, дървена ламперия и луксозен хидравличен асансьор. Апартаментите са проектирани съгласно европейските стандарти, което определя един по-добър жилищен обем и предоставя усещането за много простор и слънчева светлина.
Предвидена е шумоизолация, прозорците ще бъдат оборудвани с шесткамерна дограма с трислоен стъклопакет и К стъкло, шумо- и топлоизолация.

Още при проектиране на сградата са заложени най-модерните технологии и съвременни материали, които ще бъдат използвани в процеса на строителството, за да се създаде висок стандарт, уют и спокойствие на живущите в комплекса.

Жилищната сграда се състои от 29 двустайни и тристайни апартамента с квадратура от 55 до 113кв.м., 13 гаража, и 9 паркоместа.

За повишаване стандарта на жилищната сграда се предлага: фасадно лед осветление и декоративно градинско осветление, което да очертае парцела и зелените площи, система за контрол на достъпа към сградата и подземния гараж; система за видеонаблюдение което обхваща периметъра около сградата; видеодомофонна система с контрол на достъп с карта или чипове; СОТ система за всеки апартамент; електронни водомери при които цялата информация ще се сканира от входа на сградата; изводи за електрически щори за всеки прозорец в жилищната част; изводи за климатици във всяка стая; блиндирани врати.

Отопление: Изводи за климатици.

Изолация: Сградите са топлоизолирани с 10 см EPS изолация. Покривите са топлоизолирани с XPS изолация 10 см., и двойно хидроизолирани. Всички тераси също са хидроизолирани.

Стени: Ограждащите и преградните стени са тухлени, при спазване на БДС с гарантирано качество на материалите. Заложени са висококачествените тухли Wienerberger. Фасадните стени са комбинация от полимерна мазилка и естествен камък.

Дограма: Дограмата е с трислоен стъклопакет с К стъкло профил. Най-качественото решение за вашия уют през различните сезони.
Входните врати са блиндирани.

Инсталации: Към всяко жилище са осигурени звънчева, телефонна и видеодомофонна инсталации, мрежа за включване на кабелна телевизия и интернет.

Енергийна ефективност: Постигане на ниски енергийни разходи е приоритет в съвременните проекти. Максимална енергийна ефективност с качествена изолация, материали и детайли.

Издаване:
Стени Шпакловка
Подове замазка

Срок на завършване: ноември 2025г.

Стандартна схема на плащане:
1. 60% от продажната цена - в деня на сключване на предварителен договор;
3. 20% от продажната цена - след изградени ВиК и Ел. инсталации
4. 10% от продажната цена след съставянето на констативен акт за установяване годността за приемане на строежа (обр. 15);
5. 10% от продажната цена след издаването на удостоверение за въвеждане в експлоатация, респ. разрешение за ползване.

В сградата се предлагат и други двустайни и тристайни апартаменти.

При интерес моля пишете на [email protected] или позвънете на 098 8951012 - Светослав Димитров, Вашият брокер на недвижими имтоти.

Imo-Home, с честност и отзивчивост печелим вашето доверие!
Карактеристике:
  • Гради се
  • Лифт
  • Са гаражом
  • Са паркингом
Цена

Цена некретнине: 134 428 €

Цена на м2: 1619,614 €

Локација

Софија, Левски

Статистика
  • 43погледа
  • 0штеди
Оглас је ажуриран на 13 мај 2024
Контакт продавац
098 XXX... (Прикажи)

ИМО-ХОУМ
Софија Ул. Свети Наум 10
Продаја 1 спаваћа соба в Софија, Левски
134 428 €
83 м27тх Цигла, 2024