Продаја  2 спаваће собе Софија , Малинова долина , 94 м2 | 75709445
Продаја 2 спаваће собе
TOP
Софија, Малинова долина
154 390
ПДВ је укључен
94 м23рд Цигла, 2025
Централно грејање: -Гасни: -
Уклони
Опис некретнине:
БУТИКОВА СГРАДА! ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ! ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД АКТ14!

Представяме ви 3-ст апартамент със следното разпределение - Две спални с излаз към балкон , Хол с излаз към балкон, складово помещение две бани с тоалетна.

Сградата е с изключителен дизайн в сърцето на Малинова долина, един от най-предпочитаните квартали на София. Разположена в непосредствена близост до булевард 'Климент Охридски', Националната спортна академия (НСА) и Студентски град, новата сграда предлага комбинация от тишина и спокойствие сред градската среда и бърз достъп до всички удобства - търговски центрове, ресторанти, кафенета, места за развлечение и отдих, университети, детски градини и училища.

📍 Основни характеристики на сградата:

Архитектура и Дизайн: Съвременна визия с внимание към детайла, разработена от водещи архитекти. Сградата е създадена с идеята за простор, светлина и максимално удобство на обитателите си.
Локация: Перфектно местоположение в тиха и зелена част на квартал Малинова долина, с лесен и бърз достъп до централни градски точки, булевард 'Климент Охридски', НСА и Студентски град.
Интериор: Висококачествени материали, модерен интериорен дизайн, функционално разпределение на пространствата с акцент на уют и комфорт.
Енергийна ефективност: Сградата е проектирана със специално внимание към енергийната ефективност, осигурявайки ниски разходи за отопление и охлаждане.

Предлагаме ви уникалната възможност да станете част от тази изключителна общност, където качеството на живот се съчетава с комфорта и удобството на модерното градско живеене. Изберете своя нов дом в сграда, която сетивно отразява вашите желания за спокоен, но динамичен начин на живот.

🔍 За огледи и допълнителна информация: Не се колебайте да се свържете с нас. Открийте вашето идеално място за живеене в един от най-желаните квартали на София - Малинова долина. Ние сме тук, за да ви помогнем да направите следващата стъпка към вашето ново жилищно приключение! Обадете се сега и цитирайте следния код:5663
Карактеристике:
  • Гради се
  • Лифт
  • Са гаражом
Цена

Цена некретнине: 154 390 €

Цена на м2: 1642,447 €

Локација

Софија, Малинова долина

Статистика
  • 16погледа
  • 2штеди
Оглас је објављен на 18 мај 2024
Контакт продавац
088XXX... (Прикажи)

ИНКЛУЗИВ БАЛГАРИЈa АД
Софија бул. 'Тодор Александров' 71, ет.5
Продаја 2 спаваће собе в Софија, Малинова долина
154 390 €
94 м23рд Цигла, 2025