Продаја  2 спаваће собе регион Благоевград , Банско , 97 м2 | 95701025
Продаја 2 спаваће собе
регион Благоевград, Банско Види на мапи
59 900
97 м24 Цигла, 2008
Централно грејање: -Гасни: -
Уклони
Опис некретнине:
Референтен номер: 752.

Предлагаме за продажба напълно обзаведен тристаен апартамент с камина, който се намира близо до ски лифта на град Банско. Сградата е разположена до хотел Four points by Sheraton (хотел Стражите) – локацията е една от най-предпочитаните в Банско – до начална станция на ски лифта се стига за няколко минути, както и до пошеходните търговски улици Пирин и Гоце Делчев. Централният площад на града е на около 15 мин пеш. Иманиска такса поддръжка. В нея на партерния етаж има кафене и фризьорски салон, а на метри разстояние има хранителен магазин, ресторант за бързо хранене и сладкарница. Има безплатен паркинг.

Апартаментът се намира на последен жилищен етаж. В него се влиза през голямо антре, от което има достъп до хола,банята и едната спалня. Холът е просторен и в него има работеща камина. От него се влиза във втората спалня. Има североизточно изложение. Спалните са разположени на запад– от прозорците има излед към реката и Пирин планина. Мебелите и подовете са от масив. Този имот е без балкон.

Има отделни партиди на битов ток и вода.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота с брокер. Моля да се свържете с нас, за да уточним ден и час.

Резервация на имота.

Имота, който сте избрали, се сваля от продажба след оставяне на депозит, след което се пристъпва към подготвянето на документите за приключване на сделката. Моля да се свържете с нас за повече информация относно покупката и начините на плащане.

Купувачът заплаща комисионна в размер на 3 % от цената на имота
Цена

Цена некретнине: 59 900 €

Цена на м2: 617,526 €

Локација

регион Благоевград, Банско

Статистика
  • 23погледа
  • 0штеди
Оглас је објављен на 28 мај 2024
Контакт продавац
089XXX... (Прикажи)

ИНТЕРПРАЈМ БАНСКО
Благоевград Банско, ул. Глазне 45
Продаја 2 спаваће собе в регион Благоевград, Банско
59 900 €
97 м24 Цигла, 2008