Продаја  Кућа Варна , к.к. Св.Св. Константин и Елена , 350 м2 | 97318925
Продаја Кућа
TOP
Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
350 000
ПДВ је укључен
350 м2(537 м2)3рд Цигла, 2013
Κεντρική θέρμανση: НЕΑέριο: НЕ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Holding Group Real Estate предлага на вашето внимание триетажна къща, находяща се в. Св. св Константин и Елена, на метри от Ботаническата градина, на тиха улица с отличен достъп.
Сградата е монолитна, построена с висококачествени материали. Къщата е построена върху парцел без денивелация и достъпа е изцяло по асфалтов път. Има външна изолация, налична инсталация за парно отопление.
Подовите настилки във всички помещения са от естествени материали врачански варовик, масивен паркет от широколистна дървесина. Дограмата е немска, изработена от масив бук, с двоен стъклопакет; Интериорните врати и входната врата са изработени от масив.

Имотът има следното разпределение:
ет.1 :Гараж с ролетна врата и котелно; Входно антре с излаз към двора; Дневна с кухня и санитарен възел; Голяма и светла спалня ;
ет.2 :Коридор, баня с тоалетна с възможност за обособяване на перално помещение; Кухня с голяма просторна и слънчева дневна; Голяма панорамна тераса с гледка море;
Спалня с гардеробна; От коридора се излиза на двора.
ет.3 :Спалня с излаз на тераса; Втора спалня със самостоятелен комбиниран санитарен възел и остъклена тераса с невероятна морска гледка!
Имотът е изключително раздвижен, позволяващ уединение на родителската спалня, както и промяна на предназначението на помещенията по желание на новия собственик.

Св. Св. Константин и Елена е познат като тих и спокоен район, в близост до плажовете и минералните извори на комплекса, както и Ботаническата градина.
Достъпа до централната част на Варна е бърз по един от главните булеварди.
Χαρακτηριστικά:
  • Са гаражом
  • Са паркингом
  • Топлотна изолација
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 350 000 €

Τιμή на м2: 1000 €

Τοποθεσία

Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена

Στατιστική
  • 130προβολές
  • 1Αποθήκευση στο σημειωματάριο
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 9 мај 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
0879 XXX... (προβολή)
Μέσο
Лјуси Желјазкова
0879439333

ХОЛДИНГ ГРУП
Варна УЛ.ДЕБАР 58
Продаја Кућа в Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
350 000 €
350 м23рд Цигла, 2013