Till salu  3 sovrum Sofia , Hladilnika , 420 kvm | 13772951
Till salu 3 sovrum
Sofia, Hladilnika
804 000
Moms ingår
420 kvm7:a Tegel, 2022
Κεντρική θέρμανση: -Αέριο: -
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Кантора ИМОТИ ПРОСПЕРИТИ има удоволствието да представи на Вашето ВНИМАНИЕ имот с реф. 2216!!!
ПРОДАВА 4 - СТАЕН ПЕНТХАУС с площ от 421м2 и продажна цена в размер на 804 000EUR с ДДС, находящ се в гр. София, в затворен комплекс, в кв. 'ХЛАДИЛНИКА''. Локацията на комплекса е с лесен достъп до основни пътни артерии, мол 'Paradise', Южния парк и до зоопарка. Апартаментът е позициониран на 7- ми последен етаж в тухлена сграда от 2022г., с добре поддържани общи части, като асансьора е с контролиран достъп и спира в него. Този пентхаус предоставя уникалната възможност за семеен живот със стил и усещане за живот в къща, което се създава благодарение на просторната тераса от 220 кв.м., която е с завладяваща панорамната гледка към Витоша. В горещите летни дни там е перфектното място за душ на слънце, с който терасата разбира се е оборудвана. Конструктивно е допустимо да допълните домашното СПА с джакузи. Отоплението и охлаждането са посредством термо помпа TOSHIBA. В целият апартамент е изградено умно отопление - охлаждане на Living Now Bticino with Netatmo. За комфорта на обитателите през зимните месеци има изградено подово отопление. Жилището се продава с обзаведен дневен тракт, трапезария и кухня с мебели по поръчка. Корпусите на кухнята са от висококачествен MDF, работен плот и гръб на кухня от естествен камък, кухненски остров от естествен камък. Напълно обзаведени са мастър спалнята с гардеробната, в коридора са изпълнени стилни скрити гардероби. Баните и мокрото помещение са изцяло завършени. Обзавеждането е изцяло по дизайнерски проект и е включено в продажната цена. Към апартамента се продава гараж на цена от 42 000 евро с ДДС, като има възможност за покупка и на втори гараж за същата цена. Продават се от юридическо лице и са с право на данъчен кредит.

Разпределение просторен дневен тракт с кухня и трапезария, мастър спалня с гардеробно и баня с тоалетна, отделно две спални, втора баня с тоалетна, мокро помещение и две тераси.

Кантората работи с комисиона в размер на 3%. При сключване на ексклузивен договор, Нашите клиенти получават абсолютно БЕЗПЛАТНО!!!
1. Пълно юридическо съдействие през целия процес на сделката.
2. Финансова консултация.
3. Съдействие при кандидатстване и отпускане на ипотечен и потребителски кредит от 13 водещи банки в страната /преференциални условия и лихви за клиенти на агенцията/, с одобрение до 2 работни дни, чрез съдействието на КредитЦентър, най-големият регистриран в БНБ кредитен консултант.
4. Консултация и определяне на реална пазарна цена на недвижим имот в устен и писмен вид.
5. Подготовка, събиране, подаване и получаване на всички необходими документи за нотариалното оформяне на сделката.

Лице за контакт: Имоти Просперити - 0896 42 40 40,
e-mail: [email protected], www.imotiprosperity.com
Χαρακτηριστικά:
  • Möblerad
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 804 000 €

Τιμή på kvm: 1914,286 €

Τοποθεσία

Sofia, Hladilnika

Στατιστική
  • 39προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία δημοσιεύτηκε στις 30 maj 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
089XXX... (προβολή)

PROSPERITI
Sofia ul.' Rozova dolina' 20
Till salu 3 sovrum в Sofia, Hladilnika
804 000 €
420 kvm7:a Tegel, 2022