Till salu  2 sovrum Varna , Galata , 80 kvm | 20113710
Till salu 2 sovrum
VIP
Varna, Galata
107 000
Ingen moms tas ut
80 kvm1:a Tegel
Zentralheizung: NEJGas: NEJ
Entfernen
Objektbeschreibung:
САМО в СМЕНИ АДРЕСА! Апартамент с усещане за живот в къща!

Предлагаме Ви да станете собственик на обзаведен и оборудван апартамент разположен в двуетажна къща намираща се на комуникативно и тихо място в кв. Галата.

Апартаментът е със светла площ 57 кв.м /без терасата/ и се състои от входно антре, просторна дневна която в момента се ползва, като родителска спалня с излаз на тераса, оборудвана кухня трапезария, също с излаз на тераса, спалня и баня със санитарен възел.

Към апартамента има прилежащо избено помещение намиращо се на полусутеренен етаж с площ 20 кв.м, състоящо се от кухня и една стая, които могат да се ползват, като трапезария или гостна стая. Допълнително в двора има прилежащи стая от стопанска постройка, и още една маза, както и 7 кв.м таванско помещение. Жилището се продава във вида от снимките, обзаведено и оборудвано, със сменени дограми, за частичен ремонт, но и с леко освежаване може да се нанесете веднага в него.

Дворът е с площ от 423 кв.м, от които собствени 1/2 равняващи се на 211.5 кв.м без денивелация, ограден, разделен на кътове, с помощни стопански постройки за инвентар. Можете да се наслаждавате на превъзходството да имате собствена зеленчукова градина, цветни лехи, беседка и други удобства, които предлага мястото.

Квартал Галата е един от най-желаните райони за живеене в град Варна, заради наличната добра инфраструктура, редовен градски транспорт, множеството търговски обекти, детски градини, училище, както и близостта до екзотичните златисти плажове в района.

Агенция СМЕНИ АДРЕСА предлага и други подобни имоти, с което улеснява избора Ви, предлага допълнителни услуги от оформяне на документи и вадене на разрешителни до построяване и обзавеждане на Вашия нов дом, съдейства за отпускане на кредити при най-добри условия, извършва обстойна юридическа проверка на имотите и изготвя всички необходими документи за сделка.

За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с мен, като цитирате КОД: 010602

СМЕНИ АДРЕСА с НАС, докато другите все още търсят!
Merkmale:
  • Möblerad
  • Åtkomstkontroll
Preis

Immobilienpreis: 107 000 €

Preis på kvm: 1337,5 €

Standort

Varna, Galata

Statistiken
  • 60Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am aktualisiert 25 juni 2024
Verkäufer kontaktieren
087XXX... (zeigen)
Agent
Martin Argirov
0899707807

SMENI ADRESA EOOD
Varna gr. Varna, bul. Vladislav Varnentjik 112, et. 3, ofis 12
Till salu 2 sovrum в Varna, Galata
107 000 €
80 kvm1:a Tegel