Till salu  3+ sovrum Burgas , Izgrev , 297 kvm | 42317164
Till salu 3+ sovrum
Burgas, Izgrev Siehe auf der Karte
327 151
297 kvm9:e Tegel
Zentralheizung: -Gas: -
Entfernen
Objektbeschreibung:
Бутиков многостаен апартамент ситуиран на последен етаж в сграда В на новостроящия се комплекс Атлантис Ариа 2, разположен в новата част на кв.Изгрев, част от концепция за изграждане на нов модерен квартал с устойчива архитектура и по- добра среда за живот.
Комплекса e от затворен тип, с контролиран достъп, което ще ви осигури максимално спокойствие и сигурност. Ариа 2 се състои от три сгради с модерна архитектура, заобиколени от красиво озеленени общи пространства, където всеки може да намери своето любимо място, да практикува любим спорт или просто да поседи на чист въздух. Тук е отделено специално внимание и на децата, които ще могат да се забавляват на изградените две детски площадки.
Жилището е с обща площ от 297.41 кв.м. Изложение - юг. 
Състои се от:

слънчева кухня с дневна и трапезария с площ от 47.70 кв.м
три спални
две бани 
антре
склад
три тераси, като основната е изключително просторна с площ от 99,31 кв.м. 

Насладете се на уюта и спокойствието, които този дом ще ви предостави.
Ние разбираме, че добре проектираното пространство може да повиши жизненото изживяване и затова като специален жест, ние сме развълнувани да ви подарим подготвената индивидуална концепция за интериорен дизайн на апартамента. Нашият експертен екип от интериорни дизайнери внимателно изработи стилно и функционално оформление, което увеличава максимално потенциала на апартамента, осигурявайки пространство, което е едновременно естетически и практично за всекидневен живот.
Към жилището могат да бъдат закупени допълнително две паркоместа в подземен гараж с възможност за зареждане на електромобили.
 
 
 
Preis

Immobilienpreis: 327 151 €

Preis på kvm: 1101,519 €

Standort

Burgas, Izgrev

Statistiken
  • 393Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am aktualisiert 29 april 2024
Verkäufer kontaktieren
070XXX... (zeigen)

ATLANTIS ESTEITS
Burgas ul. Angel Dimitrov 58A
Till salu 3+ sovrum в Burgas, Izgrev
327 151 €
297 kvm9:e Tegel