Till salu  1 sovrum Sofia , Banisjora , 63 kvm | 53730561
Till salu 1 sovrum
Sofia, Banisjora
199 000
Ingen moms tas ut
63 kvm4:a Tegel, 2018
Keskuslämmitys: JAKaasu: -
Poista
Kiinteistön kuvaus:
САНДРАМАКС представя ексклузивно ЛУКСОЗНО завършен и обзаведен 2-стаен апартамент. Нова сграда с Разрешение за ползване от 2018 г.. Качествено строителство.

Акценти : Апартамент с южно изложение , вътрешен и топъл, с голяма баня , с гледка към Витоша, Централен Тец, качествено завършен с висок клас материали и обзавеждане с вкус.

Разпределение : Състои се от коридор , дневна стая с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и душ със стъклен параван , ниша в коридора с вграден гардероб и втора ниша с пералня и бойлер.

Довършителни работи : Апартаментът е завършен прецизно и качествено с внимание към всеки детайл. Коридор на гранитогрес с имитация на дъски, ламиниран паркет в стаите , баня с фаянс и теракот. Скрито осветление в стаите и в банята. Стени боядисани с латекс. Тераса със стъклен парапет. Красиви вътрешни интериорни врати . Блиндирана дизайнерска входна врата със четиристранно заключване.

Обзавеждане : кухня с вградени горни и долни шкафове , вградена фурна и котлони с абсорбатор, хладилник , холна гарнитура , трапезна маса със столове. Климатик висок клас с онлайн управление от телефона. Пълен комплект спалня - легло , нощни шкафчета и скрин. Баня с монтирана санитария , душ , шкаф - мивка. Монтирани радиатори в стаите и лира в банята. PVC - дограма с комарници и хоризонтални вградени щори ден и нощ. Порт манто в коридора и огледало. Домофонна система

Местонахождение : кооперацията е на тихо и спокойно място в кв. Банишора , в близост до градски транспорт, училища , детски градини , търговска мрежа от магазини.

Представителни общи части, които са в отлично състояние. Голям асансьор. Топломерите за отчет на парното са поставени на стълбищната площадка до апартамента.

Жилището е чисто НОВО и след довършителните работи и монтиране на обзавеждането не е живяно.

Паркирането към момента е свободно с тенденция за зелена зона.

Фирмата съдейства за банков кредит от всички банки, Представител е на ДСК - дом. ID 1423, sandramax.com

Ако този апартамент представлява за вас интерес, може да се обадите за по-вече информация и оглед на тел : 0888638903 - Милен Денев
Ominaisuudet:
  • Hiss
  • Möblerad
  • Värmeisolering
Hinta

Kiinteistön hinta: 199 000 €

Hinta på kvm: 3158,73 €

Sijainti

Sofia, Banisjora

Tilastot
  • 37näkymät
  • 0säästää
Mainos julkaistiin 24 juni 2024
Ota yhteyttä myyjään
088XXX... (näytä)
Agentti
Milen Denev
0888638903, 02/963-06-25

SANDRAMAKS EOOD
Sofia Ofis - Mladost 1, bl. 37 A, vh. 2
Till salu 1 sovrum в Sofia, Banisjora
199 000 €
63 kvm4:a Tegel, 2018