Till salu  2 sovrum region Burgas , Sozopol , 119 kvm | 62645045
Till salu 2 sovrum
region Burgas, Sozopol Zie op de kaart
208 000
119 kvm4:a Tegel
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Референтен номер: 3710.

Ниа Пропърти Груп продава тристаен апартамент с панорама море!Директно от строителя!Плаж Каваци на първа линия!Созопол!

Описание




Ниа Пропърти Груп продава тристаен апартамент в новострояща се модерна сграда , без такса поддръжка разположена, на плаж "Каваци" в гр. Созопол на пясъка

Описание на апартамента

Апартамент с две спални с площ,119 кв.м, със склад , намиращ се на 4 ти жилищен етаж , с фронтална гледка море. Разпределение ;кухня с дневен тракт и 2 тераси, 2 спални , баня с тоалетна.

Имота е без такса поддръжка!

Преимущества на сградата

- прекрасна модерна сграда

- без такса поддръжка

- възможност за закупуване на паркомясто

- първа линия море с панорамна гледка

- разположена в живописната местност "Каваците"

- уютни апартаменти с функционални планировки

Описание на сградата

Представяме ви новата сграда в град Созопол, разположена в непосредствена близост до плаж и къмпинг Каваци. Тази модерна сграда се намира на привлекателно място само на 10 метра от плаж Каваци, предлагайки идеалната комбинация от близост до морето и удобства.Комплекса предлага красива морска панорама от повечето жилища.

Сградата е в напреднал етап на строителство и вече разполага с Акт 14, което гарантира нейната солидност и спазването на всички строителни норми и изисквания. Очаква се, че Акт 15 ще бъде издаден до средата на лятото 2024г., което означава, че сградата ще бъде напълно готова за живеене и продажба.

В тази нова сграда има на разположение разнообразни апартаменти, които се предлагат за продажба. Без такса за поддръжка, тези апартаменти са отличен избор за всеки, който търси комфортно и модерно жилище близо до морето.

Бъдещите собственици на апартаментите ще се насладят на удобствата на новата сграда, като напълно оборудвана кухня, модерни санитарни възли, климатик и други съвременни удобства. В допълнение към вътрешните удобства, сградата ще разполага и с общи зони, като луксозно оформени входове, асансьор и паркинг места.

Локацията на сградата е още един от ключовите й предимства. Намирайки се на кратко разстояние от плаж Каваци, тя предлага лесен и бърз достъп до морски развлечения и отдих. Къмпинг Каваци също предлага разнообразни удобства, включително ресторанти, барове и спортни дейности, които д
Prijs

Vastgoedprijs: 208 000 €

Prijs på kvm: 1747,899 €

Plaats

region Burgas, Sozopol

Statistieken
  • 7keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 29 maj 2024
Neem contact op met de verkoper
089XXX... (show)
Tussenpersoon
Svetoslav Georgiev
0890477802

NIA PROPARTI GRUP EOOD
Burgas gr.Burgas ul.Aleksandrovska 109 et.1
Till salu 2 sovrum в region Burgas, Sozopol
208 000 €
119 kvm4:a Tegel