Till salu  Hus region Burgas , Galabec , 110 kvm | 68563501
Till salu Hus
VIP
region Burgas, Galabec
83 000
Moms ingår
110 kvm(300 kvm)- Tegel, 1995
Centralvärme: NEJGas: NEJ
Avlägsna
Egendomsbeskrivning:
Търсите идеалния дом или вила за отдих? Тази прекрасна едноетажна къща в живописното село Гълъбец е точно за вас! Разположена в спокоен район, този имот съчетава комфорт и уют с възможност за персонализиране по ваш вкус.
Основни характеристики:
Площ: 110 кв.м. застроена площ , 300 кв. м. открита територия
Спални: 2 спални, идеални за семейство или гости.
Бани: 2 бани с тоалетни за максимално удобство.
Дневна: Голям хол с кухненски бокс и трапезария - идеалното място за семейни събирания и камина създава уют и топлина през студените месеци.

Допълнителни предимства:
Декорация на таваните от естествено дърво, запазен и реставриран антикварен шкаф в една от спалните, чугунено тяло за отопление.
Басейн: Изграден басейн с необходимото оборудване на съоръжението. Към момента басейна изисква откриване и почистване за да възвърне блясъка си. Това предоставя отлична възможност за новите собственици да оформят територията около него според своите предпочитания.
Двор: удобен двор, подходящ за паркомясто, градина, барбекю зона или място за игра на децата.
Локация:
Село Гълъбец: На 35км. от Бургас, на 25км. от Поморие и на 20км. от к-с ' Слънчев Бряг'. Известно с красивата си природа и спокойствие, селото предлага идеална възможност за отдих и бягство от градската суматоха, или тази локация да стане ваша постоянна дестинация. В селото има петнадесет търговски обекта: може да купувате домашен хляб от местна хлебопекарна, да споделяте сладки приказки в кафенето, да изпращате вашите деца на училище и само по необходимост да ползвате аптека. В населеното място има поща, изипей, магазин за домашни потреби, железария, магазини за плод и зеленчук. Има организиран безплатен транспорт за ученици до дванадесети клас до град Поморие.

Персонализиране:
Интериор: Възможност за обновяване и декориране според личния ви стил.
Екстериор: Просторът около къщата позволява изграждането на допълнителни удобства като беседка, градина или детска площадка.
Защо да изберете този имот?
Спокойствие и уединение: Идеално място за почивка и релаксация.
Както и за по-възрастни така и за младите е подходящ такъв тип имот тъй като се намира на 10 км от Слънчев бряг и Несебър, на 20 км от Поморие и 40 км от гр. Бургас
Простор и комфорт: Достатъчно място както вътре, така и навън.
Инвестиционен потенциал: С малко средства и усилия, този имот може да стане вашето мечтано жилище или отлична инвестиция за отдаване под наем
Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

Впечатлени сте от имота? CREDITERA МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ !!! РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ БЕЗПЛАТНО!!! ЗАЯВЕТЕ при нас искане за финансиране от всички Банкови институции! Кредитиране на избрания от Вас имот! Обадете се още сега! Заредени с добро настроение и приятелско отношение Ви каним, да реализираме заедно Вашите очаквания! ВЕЧЕ СМЕ НАД 360 КОНСУЛТАНТИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В ЕРА - СТАНИ ЕДИН ОТ НАС !

Оферта 2301787
Funktioner:
  • Möblerad
  • Åtkomstkontroll
Pris

Fastighetspris: 83 000 €

Pris på kvm: 754,545 €

Plats

region Burgas, Galabec

Statistik
  • 12vyer
  • 1Spara till anteckningsboken
Annonsen publicerades den 5 juni 2024
Kontakta säljaren
089XXX... (show)

ERA POMORIE PROPARTI BG
Burgas gr. Pomorie ul. Stefan Stambolov 2
Till salu Hus в region Burgas, Galabec
83 000 €
110 kvm- Tegel, 1995