Till salu  Парцел Sofia , Lozen , 4897 kvm | 73567143
Till salu Парцел
Sofia, Lozen
489 700
Moms ingår
4897 kvm
Регулация: NEJТок: -Вода: NEJ
Премахни
Описание на имота:
ЕРА ТЕРА предлага парцел в с.Лозен, с площ 4897 кв.м.
Имотът е разположен на 300 метра от село Лозен и предлага красива гледка към планината. Това го прави привлекателен както за жилищни, така и за бизнес проекти. Близостта до селото осигурява удобен достъп до инфраструктура и услуги, което е важно предимство.
Голямото лице към улицата е стратегическо предимство, което може да улесни достъпа и видимостта на бъдещите сгради. С площ от 4897 кв.м., парцелът предоставя достатъчно пространство за изграждане на комплекс от къщи или складови и логистични съоръжения.
Имотът е поземен с шеста категория, устройствена зона Жм1, която позволява различни видове строителство. Това включва жилищни сгради и комерсиални обекти, което разширява възможностите за потенциални инвеститори.
Плътността на застрояване от 30% и коефициентът на интензивност на застрояване (Кинт) от 0,9 са важни параметри за планиране на строителството. Те определят каква част от парцела може да бъде застроена и колко интензивно може да бъде използвано пространството. В комбинация с изискването за озеленяване от 60%, тези параметри осигуряват балансирано развитие с акцент върху екологичния баланс.
Максималната кота корниз от 10 м ограничава височината на бъдещите сгради, което може да бъде съобразено с изискванията на потенциалните проекти, независимо дали са жилищни или комерсиални.
Размерът и местоположението на парцела го правят подходящ за изграждане на складови и логистични сгради. Добрата видимост и достъпност допълнително увеличават неговата стойност за бизнес цели. За бъдещите жители, тези характеристики осигуряват удобен достъп до важни транспортни връзки и услуги.
С общата си комбинация от тези характеристики, парцелът в с. Лозен представлява интересна възможност за развитие на различни видове проекти и предприятия. Той предлага гъвкавост както за жилищни, така и за комерсиални цели, което го прави атрактивен за широк кръг от потенциални купувачи и инвеститори.

Оферта 1104351
Особености:
  • För bostadsbyggande
Цена

Цена на имота: 489 700 €

Цена på kvm: 100 €

Локация

Sofia, Lozen

Статистика
  • 23разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 8 maj 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Ija Kovatjeva
0886550595

ERA TERA
Sofia gr.Sofija
Till salu Парцел в Sofia, Lozen
489 700 €
4897 kvm