Satılık  1 yatak odası bölge Sofia , k.k. Borovec , 72 metrekare | 27239759
Satılık 1 yatak odası
VIP
bölge Sofia, k.k. Borovec
115 900
KDV alınmaz
72 metrekare3 üncü Tuğla
ТЕЦ: HAYIRГаз: HAYIR
Премахни
Описание на имота:
Продава се отличен двустаен апартамент от собственик в Топ комплекс Рила Парк - висок Боровец на финала на писта Ястребез 3 , напълно обзаведен и готов за позване с отлична ски локация. БЕЗ КОМИСИОН !!!

Отличаващ се с изключително желана локация - Висок Боровец и впечатляващ набор от удобства, комплекс Рила Парк предлага лукс на достъпна цена. Със ски съоръженията само на около минута пеша и в живописна планинска обстановка, това е комплекс идеален за ваканционен дом и инвестиция. Независимо дали търсите отправна точка за каране на ски или добра инвестиция, трябва да обърнете сериозно внимание на този апартамент.

Разположен на трети етаж, този двустаен апартамент е се предлага за напълно обзаведен , като общата му площ е 72,24 кв. м. (вкл. общи части 17,68 кв. м.) и се състои от всекидневна с кухненски бокс , кът за хранене, детска стая , напълно оборудвана баня с тоалетна и вана, входно антре и балкон. Триместният диван в дневната се разпъва на спалня.

Рила Парк се намира в непосредствена близост до Боровец Хилс и Семирамида Гардънс, където има на разположение следните удобства:

- Ресторант
- Лоби бар с камина
- Спа център с вътрешен басейн
- Сауна
- Джакузи
- Фитнес
- Масаж
- Ски и сноуборд гардероб
- Озеленена градина с детска площадка

Такса поддръжка е 12 евро/кв. м. за година.

Рила Парк е разположен на 1520 м надморска височина, на слънчево и спокойно място заобиколено отвсякъде с борова гора. Шумният център на Боровец се намира на 2 километра, а ски-съоръженията са в непосредствена близост до комплекса. Ски писти Ястребец 2 и 3 и съоръженията са точно пред комплекса, а долната станция на ски лифт Ястребец, както и писта Ястребец 1, са на 250 метра.
Особености:
  • Kaldırmak
  • Otoparklı
  • Mobilyalı
  • Giriş kontrolu
  • Güvenlik
  • Kapılı kompleks
Цена

Цена на имота: 115 900 €

Цена Açık metrekare: 1609,722 €

Локация

bölge Sofia, k.k. Borovec

Статистика
  • 39разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 29 Nisan 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
LOBUTOV EOOD
Sofia gr. Samokov
Satılık 1 yatak odası в bölge Sofia, k.k. Borovec
115 900 €
72 metrekare3 üncü Tuğla