Kiralık  Endüstriyel bina Kardjali , Promişlena zona - Iztok , 1406 metrekare | 51382386
Kiralık Endüstriyel bina
Kardjali, Promişlena zona - Iztok
5625 BGN
KDV dahil değildir
1406 metrekare-
Keskuslämmitys: -Kaasu: -
Poista
Kiinteistön kuvaus:
ПОД НАЕМ: Търговска сграда с офиси, разположена в Промишлена зона-Изток, гр.Кърджали. Сградата е развита на четири нива, от които едно мансардно ниво. Отделните нива на сградата се обслужват от стълбище и асансьор. Структурата на етажите е следната:
На първият етаж е разположен магазин за промишлени стоки, със застроена площ 495,74 кв.м., състоящ се от търговска зала, информация, гардероб персонал два броя с предверие и тоалетна, две тоалетни с предверие и тераса.
Вторият етаж се състои от: магазин за промишлени стоки със застроена площ 461,80 кв.м., състоящ се от търговска зала, информация, склад, гардероб персонал два броя с предверие и тоалетна, две тоалетни с предверие и тераса.
Третият етаж /мансарден/ представлява: офис със застроена площ 448,72 кв.м., състоящ се от три стаи за технически сътрудници, шест стаи, предназначени за офис, коридор с чакалня, две тоалетни с предверие и тераса.
Сградата е снабдена с пожароизвестителна система, има прекаран СОТ, разполага и с допълнително аварийно стълбище. Всеки един от етажите, разполага с отделен електромер. Имотът граничи с главна улица и е с удобен достъп, намира се в източна промишлена зона на гр.Кърджали. Подходящ е за шоурум, колцентър, производствена дейност, съхранение на материали и др.

Ominaisuudet:
  • Lüks
  • Güvenlik
  • Kablolama
  • Isı yalıtımı
Hinta

Kiinteistön hinta: 5625 BGN

Hinta Açık metrekare: 4,001 BGN

Sijainti

Kardjali, Promişlena zona - Iztok

Tilastot
  • 135näkymät
  • 0säästää
Ilmoitus on päivitetty 27 Mayıs 2024
Ota yhteyttä myyjään
089XXX... (näytä)

KARA NEDVIJIMI IMOTI
Kardjali ul.Vasil Levski 13
Kiralık Endüstriyel bina в Kardjali, Promişlena zona - Iztok
5625 BGN
1406 metrekare-