Satılık  Парцел bölge Lofça , Beli Osam , 497 metrekare | 60153113
Satılık Парцел
bölge Lofça, Beli Osam See on the map
10 000
KDV dahildir
497 metrekare
Regulation: EVETElectricity: HAYIRWater: HAYIR
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 481 или 062 520 289 и цитирайте референтния номер на имота: VT 83190.

Отговорен брокер: Димитър Павлов

Предлагаме за продажба урегулиран имот, разположен в атрактивен за туристите район в Троянския Балкан. Имотът се намира на главен път, близо до центъра на село Бели Осъм, построено в северното подножие на Стара планина, на 7 км югозападно от гр. Троян с всички съвременни удобства.

Площта на парцела е 497 кв.м., с денивелация. Разкрива прекрасна гледка към планина, гора, селото. До имота е разположена автобусна спирка.

Имотът е отлична възможност за инвестиция в жилищно строителство за лично плозване или за бизнес цел.

Село Бели Осъм се намира в подножието на Троянския проход, по поречието на р. Бели Осъм, на минути разстояние с автомобил до гр. Троян, Чифлик.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Price

Property price: 10 000 €

Price Açık metrekare: 20,121 €

Location

bölge Lofça, Beli Osam

Statistics
  • 112views
  • 0saves
The ad has been updated on 28 Şubat 2024
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Dimitar Pavlov
0882 817 481

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Satılık Парцел в bölge Lofça, Beli Osam
10 000 €
497 metrekare