На продаж  Мезонет Велико Търново , Колю Фичето , 108 кв.м | 20591434
На продаж Мезонет
Велико Търново, Колю Фичето Виж на картата
170 000
ПДВ включено
108 кв.м7-й Цегла, 2008
ТЕЦ: НІГаз: НІ
Премахни
Описание на имота:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Предлагаме на вашето внимание стилен и просторен мезонет под наем с отлична локация в квартал 'К. Фичето', град Велико Търново. Този изключителен имот е идеален за всеки, който търси съвременен и удобен начин на живот в динамичен град.

Мезонетът е с разгърната застроена площ от 108 кв.м. и е разположен на седмия етаж от седем в новопостроена сграда с асансьор. Разпределението е следното: на първо ниво има просторна всекидневна с кухня, тоалетна, коридор и тераса, обезопасена с мрежа. На второ ниво се намират две големи спални и баня с тоалетна. Апартаментът е след основен ремонт и се предлага с пълно обзавеждане, включително всички необходими електроуреди като климатици и сушилня.

Основните предимства на имота включват модерен дизайн и функционалност, които го правят готов за незабавно нанасяне. Всички необходими удобства са на ваше разположение, осигурявайки комфорт и удобство. Допълнително предимство е сигурността на терасата, която е обезопасена с мрежа особено подходяща за семейства с деца.

Квартал 'К. Фичето' е предпочитано място за живеене в Велико Търново, благодарение на близостта си до ключови транспортни връзки, търговски центрове, училища и паркове. Градът е разположен на 210 метра надморска височина, по двата бряга на живописната река Янтра, която създава уникален релеф и атмосфера. Велико Търново се намира на 220 км североизточно от София и на 106 км югозападно от Русе, което го прави стратегически разположен.

Велико Търново е известен с историческото си значение и живописните си хълмове Света Гора, Царевец и Трапезица. Градът е вторият по големина университетски център в България, което го превръща в динамично място с много млади хора и активен нощен живот.

Този мезонет под наем в кв. 'К. Фичето' е перфектната възможност за всеки, който търси комфорт и модерност в един от най-атрактивните градове в България. Не пропускайте възможността да се насладите на всички предимства, които този имот ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: VT 122585
Тел: 0988 138 124, 062 588 609
Отговорен брокер:Стефан Консулов
Особености:
  • Ліфт
  • підключення до інтернету
Цена

Цена на имота: 170 000 €

Цена на кв.м: 1574,074 €

Локация

Велико Търново, Колю Фичето

Статистика
  • 6разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 13 червень 2024
Попитай продавача
098XXX... (покажи)
Брокер
Стефан Консулов
0988 138 124

ЛУКСИММО - ИМОТИ В СТРАНАТА
София гр. София, кв. Лозенец, ул. Якубица 19, ет. 5
На продаж Мезонет в Велико Търново, Колю Фичето
170 000 €
108 кв.м7-й Цегла, 2008