На продаж  Парцел область Бургас , Несебър , 4000 кв.м | 29875226
На продаж Парцел
область Бургас, Несебър Виж на картата
332 895
ПДВ не стягується
4000 кв.м
Регулация: НІТок: НІВода: НІ
Премахни
Описание на имота:
Агенция Капитал Естейт предлага ексклузивно за продажба атрактивен поземлен имот в Несебър, местност Бостанлъка. Понастоящем имотът е вид територия земеделска, категория 8, с начин на трайно ползване пасище. Предлагаме съдействие на бъдещия собственик в процедурата по смяна на статута, за да стане урегулиран поземлен имот (УПИ). Мястото има лека денивелация и от него се разкрива страхотна панорама. Удобно местоположение на 636 метра от новия супермаркет Лидл и 1,15 км. до най-близкия плаж. Електричеството и водата са в близост. Граничи с асфалтов път.
Този поземлен имот предлага множество възможности за развитие, включително изграждането на ваканционен жилищен комплекс и вилно селище. Стратегическото му местоположение близо до оживените курорти Слънчев бряг и Свети Влас го прави идеален както за инвеститори, така и за хора, търсещи втори дом край морето.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита.
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Цена

Цена на имота: 332 895 €

Цена на кв.м: 83,224 €

Локация

область Бургас, Несебър

Статистика
  • 45разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 22 червень 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Иван Василев
0889904410

КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
Бургас Бургас, ул.Васил Априлов 18, ет.1
На продаж Парцел в область Бургас, Несебър
332 895 €
4000 кв.м