На продаж  1 спальня область Благоєвград , Банско , 64 кв.м | 49507230
На продаж 1 спальня
область Благоєвград, Банско
63 000
ПДВ включено
64 кв.м2-й Цегла, 2008
Центральне опалення: -газ: -
видалити
Опис нерухомості:
Агенция за недвижими имоти Hello Bulgaria предлага за продажба приятно обзаведен двустаен апартамент на 2 етаж в комплекс Елегант Лукс, Банско.

Апартаментът се продава готов за живеене или отдаване под наем. Elegant Lux е комплекс, чиито съоръжения работят през зимния сезон и е на 3 минути пешеходно разстояние от кабинковия лифт. Собствениците имат достъп до ресторант, рецепция, луксозно лоби, СПА център през зимния сезон. Закритият отопляем басейн се поддържа с минерална вода от естествен водоизточник. До него се намира и зимната градина.

Разпределениетон на апартамента включва просторна всекидневна с кухня и трапезария, спалня, баня, както и тераса с панорамна гледка. Обща площ на този апартамент е 64кв.м. Такса поддръжка в тази сграда е 7 евро на кв.м на година. Всекидневната е обзаведена с красиви мебели, холна маса, телевизор със стойка за телевизор, шкафчета, диван. Кухненският бокс е оборудван с два котлона, хладилник, аспиратор фурна и всички необходими уреди и прибори. Спалня е с голямо двойно легло, нощни шкафчета и гардероби. Подовете са решени с теракот, паркет и гранитогрес в баните. Жилището се отоплява на ток, има самостоятелни партиди за ток и вода.
особливості:
  • Ліфт
  • Мебльована
  • Управління доступом
  • Комплекс закритого типу
Ціна

Ціна нерухомості: 63 000 €

Ціна на кв.м: 984,375 €

Місцезнаходження

область Благоєвград, Банско

Статистика
  • 12погляди
  • 0зберігає
Оголошення оновлено 15 лютий 2024
Зв'язатися з продавцем

ХЕЛОУ БЪЛГАРИЯ
Благоевград Банско
На продаж 1 спальня в область Благоєвград, Банско
63 000 €
64 кв.м2-й Цегла, 2008