В оренду  2 спальні София , Център , 120 кв.м | 54114410
В оренду 2 спальні
VIP
София, Център Дивіться на карті
700
ПДВ не стягується
120 кв.м1-й
Центральне опалення: -газ: -
видалити
Опис нерухомості:
247626 Обзаведен тристаен апартамент, подходящ и за офис, в центъра на град София, близо до Петте кьошета. Намира се на комуникативно място, в близост до спирки на градски транспорт.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ_:_ апартаментът се състои от входно антре, просторна дневна с маса, която може да бъде използвана и за заседателна зала, две спални, голяма самостоятелна кухня.

ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННО ПОКРИТИЕ: стаите са с качествен паркет и латекс, а банята и тоалетната - на фаянс и теракота. В дневната и стаите има стари керамични камини.

ОБЗАВЕЖДАНЕ: апартаментът е добре обзаведен, в зависимост от целта на наемателя може да бъде закупено допълнително обзавеждане за офис или за живеене.

АКЦЕНТИ:

* централна част;
* голям човекопоток;
* слънчев и топъл апартамент.

Сградата няма асансьор; Отдава се под наем обзаведен; ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ; Има 1 балкон/тераса; Без домашни любимци; ВИД СТРОИТЕЛСТВО: тухла; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 100 кв.м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 1980 г.; ИЗЛОЖЕНИЕ: запад, юг, югоизток; СПАЛНИ: 2; БАНИ: 2; ДОГРАМА: PVC

________________________________________________________________________________________________

Към потенциалните наемодатели!
Ако отдавате под наем подобен имот или обмисляте да го направите в близко бъдеще, моля свържете се с мен. Имам клиенти със сходен и дори по-висок бюджет, които търсят имот под наем в този район.
Ако се колебаете за размера на наема, мога да дам ориентировъчна цена по телефон или имейл и по-точна цена при оглед на място.

ОГЛЕДЪТ И КОНСУЛТАЦИЯТА СА БЕЗПЛАТНИ.

МОЖЕТЕ СЪЩО ТАКА, ДА ПОДАДЕТЕ БЕЗПЛАТНА ЧАСТНА ОБЯВА ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ВАШИЯ ИМОТ В MIRELA.BG, БЕЗ БРОКЕР И КОМИСИОНА.
особливості:
  • Мебльована
Ціна

Ціна нерухомості: 700 €

Ціна на кв.м: 5,833 €

Місцезнаходження

София, Център

Статистика
  • 30погляди
  • 0зберігає
Оголошення опубліковано на 7 червень 2024
Зв'язатися з продавцем
Агент
Аделина Къндева
0883940036

МИРЕЛА - СОФИЯ
София бул. България 81В
В оренду 2 спальні в София, Център
700 €
120 кв.м1-й