На продаж  1 спальня область Смолян , к.к. Пампорово , 56 кв.м | 65687669
На продаж 1 спальня
область Смолян, к.к. Пампорово Siehe auf der Karte
40 000
56 кв.м2-й Цегла
Zentralheizung: НІGas: НІ
Entfernen
Objektbeschreibung:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 483 или 02 425 68 45 и цитирайте референтния номер на имота: Sml 57127.

Отговорен брокер: Минчо Лилов

Представяме ви двустаен апартамент, разположен в апарт-хотел Росица, само на 400 метра от ски-пистите и лифтовете. Имотът предлага чудесна възможност за влагане на собствен почерк при обзавеждането и стилизирането му. От балкона се открива приятна гледка към гора и красивите Родопи.

Разпределението на обекта включва спалня, хол, слят с кухненска част, както и баня с тоалетна. Стените са с боядисани с латекс, а подовите настилки включват ламинат, теракот и мокет. Прозорците са от PVC дограма.

Възможностите за декор на това практично жилище са много и позволяват динамика и креативност при избора на материали и цветове. Чудесното изложение на балкона предлага шанс да започнете деня, наслаждавайки се на чистата природа, докато отпивате първите глътки горещо кафе или чай.

Локацията на апартамента е подходяща за пълноценна почивка в планината далеч от центъра и шума на околните заведения, апарт-хотелът не лишава от удобствата, необходими за незабравима ваканция. На място се предлагат масажи, има джакузи, сауна и парна баня.

В близост могат да бъдат намерени различни ресторанти, предлагащи авторски ястия, както и класически местни специалитети допълнени сполучливо от винена селекция.

На 6 км се намира центърът на Пампорово, където разнообразни дискотеки, барове и пъбове приканват към забавленията на нощния живот.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ...
Merkmale:
  • Ліфт
  • підключення до інтернету
  • Безпека
Preis

Immobilienpreis: 40 000 €

Preis на кв.м: 714,286 €

Standort

область Смолян, к.к. Пампорово

Statistiken
  • 144Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am aktualisiert 21 серпень 2020
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Минчо Лилов
0882 817 483

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
На продаж 1 спальня в область Смолян, к.к. Пампорово
40 000 €
56 кв.м2-й Цегла