На продаж  Готель область Габрово , Кметовци , 461 кв.м | 77518116
На продаж Готель
область Габрово, Кметовци
240 000
ПДВ не включено
461 кв.мПерший поверх Цегла, 2008
Центральне опалення: -газ: -
видалити
Опис нерухомості:
РИКОМС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПРОДАВА - СПА ХОТЕЛ БОЖУРИТЕ в село Кметовци, в подножието на Стара планина. Селото се намира на източно от Габрово и на 5 километра от село Боженци. В околността има много исторически, културни и природни забележтелности. Районът е екологично чист, тих и живописен.
Хотелът има разгърната жилищна площ 461 кв.м. Представлява четириетажна монолитна сграда. На първия /сутеренен/ етаж има механа, кухня със сервизни помещения, две тоалетни. На етажа има още сауна, стая за масажи и джакузи. Вторият етаж се състои от два идентични апартамента. Всеки от тях се състои от спалня, дневна с камина и кухненски бокс, баня/тоалетна, входно антре и просторни балкони с панорамна гледка. Последните два етажа са еднакви. На всеки от тях има по два апартамента всеки със спалня и тераса, дневна с кухненски бокс, тераса към дневната, баня/тоалетна и антре.
Хотелът се продава с наличното обзавеждане. Има подови настилки ламинат и теракот. Има изградена инсталация за парно отопление. Има още ОВ инсталация, противопожарна инсталация и оборудване, съгласно изискванията за функциониране на имота като три звезден хотел. Има изградена пречиствателна станция за отпадни води.
Хотелът има втора, обслужваща сграда с площ 37 кв.м. Тя представлява едноетажна постройка състояща се от рецепция и котелно помещение.
Дворът към имота е 760 кв.м. Ограден е с масивна каменна ограда, покрита с керемиди. Входът за имота е осигурен през масивна дървена порта. Дворът е терасиран, изградени са площадки около сградите и стъпала с каменни плочи. За повече информация и огледи телефон:0888871237
особливості:
  • З паркінгом
  • Управління доступом
  • Теплоізоляція
Ціна

Ціна нерухомості: 240 000 €

Ціна на кв.м: 520,607 €

Місцезнаходження

область Габрово, Кметовци

Статистика
  • 36погляди
  • 0зберігає
Оголошення оновлено 10 травень 2024
Зв'язатися з продавцем
Агент
Недко Георгиев
0888871237

РИК-ОМ ЕООД
София ул.Позитано 14
На продаж Готель в область Габрово, Кметовци
240 000 €
461 кв.мПерший поверх Цегла, 2008