На продаж  3 кімнатна София , Докторски паметник , 216 кв.м | 78434109
На продаж 3 кімнатна
София, Докторски паметник
1 450 000
216 кв.м4-й Цегла, 1937
Calefacción central: ТАКGas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
Unique Estates има удоволствието да Ви представи четиристаен апартамент за продажба в един от най-желаните райони в София Докторска градина , на ул. Велико Търново .

Апартаментът е изключително функционално разпределен, просторен и светъл. Има чиста застроена площ от 136 кв.м., а над него има допълнително помещение със статут на ателие, с усвоени тавани, с площ от 80 кв.м. Това помещение е също много функционално и добре разпределено, с височина до 4,5 метра в най-високата си част. Съседните до него ателиета са надстроени до височината на върха, на покривната конструкция.

Сградата в която се намира апартамента е старо строителство, което е характерно за района. Това което я отличава от останалите е, че общите й части са изключително добре поддържани, независимо, че строителството е от далечната 1937 г. Разбираемо сградата е без асансьор, но има изградена домофонна система. Апартаментът е наистина уникален и си заслужава да го видите.

Жилището е завършено до ключ и е напълно обзаведено, и оборудвано с всичко необходимо за живеене. Във всички стаи има сложен паркет, окачени тавани, а настилката в коридорите е гранитогрес. Баните са завършени с много качествени материали, а дограмата е сменена с ПВЦ. Височината на таваните е 280 см. Подменена е цялата електоро инсталацията и ВИК.

Изложението е североизточно, като родителската спалня и дневната са с предпочитано от всички южно изложение, а детските гледат на север към ул. 'Велико Търново'.

Докторска градина е един от най-емблематичните райони у нас, който съчетава едновременно аристорактичен стил и модерна визия.

Независимо, че се намира в центъра, този имот запазва усещането за уют и спокойствие, и е сред най-желаните в района.

Ако искате да станете собственик на един изключително стойностен имот в идеален център, то този апартамент е точно за Вас. Апартаментът се нуждае единствено от освежителен ремонт, който не е направен досега за да бъде съобразен с изискванията на новите собственици.

За още информация, обадете ни се още сега.
Апартаментът е с площ от 216 кв.м. и се състои от: просторна дневна с трапезария и кухненски бокс, три самостоятелни спални, баня с тоалетна, още една допълнителна тоалетна и две тераси.





Ref. ID:6784
Características:
  • Мебльована
Precio

Precio de la propiedad: 1 450 000 €

Precio на кв.м: 6712,963 €

Ubicación

София, Докторски паметник

Estadísticas
  • 338puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 15 червень 2024
Contacte al vendedor
0882 XXX... (espectáculo)
Agente
Надежда Захариева
0882 300 400

ЮНИК ЕСТЕЙТС
София бул. Патриарх Евтимий 17
На продаж 3 кімнатна в София, Докторски паметник
1 450 000 €
216 кв.м4-й Цегла, 1937