На продаж  2 спальні София , Витоша , 123 кв.м | 85869334
На продаж 2 спальні
TOP
София, Витоша
233 073
ПДВ включено
123 кв.м2-й Цегла, 2024
Centralne ogrzewanie: Локальне опаленняGaz: ТАК
Usunąć
Opis nieruchomości:
БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА. АКТ 15 до краш на месец юни 2024г.

Макаса консулт има удоволствието да Ви предложи нов жилищен комплекс 'Витоша стил', в бързоразвиващата се нова част на кв. 'Витоша'. Районът се характеризира с новоизграждащи се висококачествени нискоетажни тухлени сгради, в които живеят предимно млади семейства, което допринася за спокойна, сплотена и уютна градска среда.

Имотът е ситуиран на втори етаж от четири етажна нова тухлена кооперация изградена по-най високи енергийни и строителни норми, с окачена фасада и озеленяване. Към настоящия момент сградата е с издаден акт 14 и чл. 181 от ЗУТ и предстоящ акт 15-юни.2024г..

Апартамент А09 е с южно и източно и западно изложение, което го прави изключително светъл, топъл, както енергоефективен през цялата година. Отоплението е посредством газ, а допълнително е изведена и инсталация за климатик. Светла височина на таваните 2.70 метра. Жилището се предлага на фина шпакловка и замазка.

Имотът е със площ от 122,67 кв.м., които се разгръщат в следното функционално разпределение- просторно входно антре, мокро помещение, хол с кухненски бокс и западна тераса, самостоятелна родителска спалня със собствена баня, втора спалня и баня с тоалетна и втора източна тераса.

Този апартамент е предлага възможност за добра доходност чрез отдаване под наем, като същевременно е идеалния дом, като предоставя възможност за персонализация съгласно желанията на новите собственици, като им предоставя неограничени възможности за преобразяване. Тук се съчетават удобство и инвестиционен потенциал в едно неустоимо предложение.

Локацията е идеална за хора, които се нуждаят от бърз и лесен достъп до всяка точка на града, но и се стремят да живеят в спокоен район. Жилищната сграда е ситуирана в близост до бул. Симеоновско шосе и ул. Филип Кутев . В близост до имота се намират: училища, детски градини, магазини, аптеки, заведения, фитнеси и всички необходими удобства за един комфортен начин на живот.

Не пропускайте възможността да придобиете този уникален апартамент, за да се насладите на живота в София!

Макаса консулт предлага на своите клиенти, безплатно кредитно съдействие от всички търговски банки при най-добри условия, пълно юридическо съдействие за покупка или продажба на имот, СМР дейности, управление на Вашия инвестиционен имот и редица други услуги. Очакваме Ви!

За повече информация относно сградата и дтуги актуални имоти, посетете нашия сайт:
https://makasaconsult.bg/new-buildings/vitosha-stil/?preview=true

За повече информация и огледи ни потърсете на телефон 0882500204!
Cechy:
  • Ліфт
  • З паркінгом
  • Камери спостереження
  • Управління доступом
Cena

Cena nieruchomości: 233 073 €

Cena на кв.м: 1894,902 €

Lokalizacja

София, Витоша

Statystyka
  • 35wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie ukazało się na 10 червень 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)

МАКАСА КОНСУЛТ
София гр. София, ул. 'Владайска' N35, офис 2
На продаж 2 спальні в София, Витоша
233 073 €
123 кв.м2-й Цегла, 2024