На продаж  Студія Пловдив , Христо Смирненски , 52 кв.м | 85955839
На продаж Студія
VIP
Пловдив, Христо Смирненски
46 300
ПДВ включено
52 кв.м- Цегла, 2023
Центральне опалення: -газ: -
видалити
Опис нерухомості:
Без комисионна - цена на инвеститор!!! Сграда с Акт 14! Изключително подходящ за инвестиция с цел отдаване под наем!! На добро място в квартала. Разсрочено плащане в рамките на строителството! Инвеститор с дългогодишна (над 25 години) безупречна репутация в града с множество завършени в срок и въведени в експлоатация обекти, които могат да Ви бъдат показани! Срок за завършване 12 месеца.
Предлагаме Ви да закупите едностаен апартамент в новострояща се малка пет етажна сграда, без фиксирани такси за поддръжка. Апартаментът се състои от всекидневна с кухненски бокс, антре със склад, баня с тоалетна и голяма тераса. За изграждането на сградата се използват само висококачествени материали, отговарящи на изискванията и предпочитанията за модерно жилищно строителство. Сградата осигурява на своите собственици комфортна среда за живот чрез жилища, проектирани с максимално използване на вътрешните пространства, много светлина, изключително ниски разходи за енергия и малък процент общи части. Възможност за закупуване на паркомясто.
Оферта, която заслужава Вашето внимание - изключително добро съчетание от атрактивна цена, добра локация в квартала и качествено изпълнение от доказан инвеститор.
За повече информация и организиране на оглед, моля обадете се на посочения в обявата телефон.
особливості:
  • У розробці
  • Ліфт
  • З паркінгом
На продаж  Студія Пловдив , Христо Смирненски , 52 кв.м | 85955839 - зображення [2]
Ціна

Ціна нерухомості: 46 300 €

Ціна на кв.м: 890,385 €

Місцезнаходження

Пловдив, Христо Смирненски

Статистика
  • 92погляди
  • 0зберігає
Оголошення оновлено 9 травень 2024
Зв'язатися з продавцем

КАНДЕЛА
Пловдив ул. Иван Вазов 14, ет. 2
На продаж Студія в Пловдив, Христо Смирненски
46 300 €
52 кв.м- Цегла, 2023