Na prodej  Dům oblast Yambol , Granitovo , 100 m2 | 44630731
Na prodej Dům
oblast Yambol, Granitovo Zie op de kaart
85 000
DPH je v ceně
100 m2(2530 m2)- Cihlový
Centrale verwarming: NEGas: NE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 495 или 02 425 68 57 и цитирайте референтния номер на имота: ST 82149.

Отговорен брокер: Габриела Гечева

Предлагаме на Вашето внимание напълно оборудвана къща с басейн в село Гранитово, което се намира само на 9 км от общинския град Елхово и 100 км от град Бургас.

Къщата (близо 100 кв.м.) е построена от здрави каменни основи и тухли. Състои се от два жилищни етажа и две мазета.

На първия етаж има 2 спални, хол, кухня, баня и тоалетна.
До втория етаж се стига по вътрешни дървени стълби до третата спалня.

Отоплява се с локално парно с водна риза на дърва, като има и климатици. Котелът е разположен в едно от двете мазета, а другото мазе се използва за съхранение на дърва.
Имотът се продава с цялото налично оборудване и обзавеждане.

Непосредствено до къщата е построено барбекю с лятна кухня, което има възможност да бъде открито през лятото и закрито през зимата.

Басейнът е снабден с всички необходими филтри и помпи. Размерите са 6 на 10 метра, като край него има летен бар с баня и съблекалня. Както и 5 комплекта маси и столове изработени от масивно дърво.

Дворът е с парково осветление, 2 големи портала, подходящи за леки и товарни автомобили, с капацитет около 10 открити парко места. Има множество насаждения като грозде, черница, слива, туя и др. Разполага с хидрофор и компютърна система за поливане с пръскачки.

Целият имот е обграден с метална ограда и бетонна основа.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, ...
Functies:
  • S parkovištěm
  • připojení k internetu
  • Zařízený
Prijs

Vastgoedprijs: 85 000 €

Prijs na m2: 850 €

Plaats

oblast Yambol, Granitovo

Statistieken
  • 100keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 24 duben 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Gabriela Gečeva
0882 817 495

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na prodej Dům в oblast Yambol, Granitovo
85 000 €
100 m2- Cihlový