K pronájmu  1 ložnice Sofia , Studentski grad , 65 m2 | 83936128
17 снимки

K pronájmu 1 ložnice в Sofia, Studentski grad, 65 m2

TOP
650
DPH se neúčtuje
65 m21
ТЕЦ: ANOГаз: NE
Описание на имота:
Агенция за недвижими имоти Вайб Естейтс предлага на Вашето внимание елегантен и модерен апартамент с южно изложение в добре поддържана и сравнително нова сграда, разположена само на 300 м от автобусна спирка. Този светъл и просторен дом предлага съвременен интериор, който съчетава стил, комфорт и функционалност, което го прави идеален за тези, които търсят луксозно жилище в оживена градска среда.

Апартаментът е фантастично предложение за млади хора, които ценят стилния дизайн, удобството и комуникативното местоположение, което е значително предимство за тези, които разчитат на обществен транспорт. Пред сградата има достатъчно места за паркиране, използвани единствено от живщуите в нея.

Отворената концепция на всекидневната с кухнята предлага усещане за простор и позволява безпроблемно преминаване между различните зони. Модерната кухня е оборудвана с висококачествени уреди, което я прави не само естетична, но и практична. Допълнителните удобства, като съдомиялна машина Bosch, хладилник с диспенсър, и вградени котлони и фурна допринасят за допълнителният комфорт в жилището. В близост до адреса има разнообразие от места за забавление и хранене, както и удобства като супермаркети, фризьорски салони, фитнес-центрове, Еконт и автобусни спирки. Всекидневната предоставя удобен диван с функция за сън и ракла за съхранение на багаж, както и естетична TV- секция и 55' телевизор.

Спалнята е приятно и уютно убежище с изчистен дизайн, осигуряващ спокойна среда за сън. С голям двукрилен гардероб ,скрин и шкафове за съхранение и телевизор, тя е идеалното място за релаксация и спокоен сън.

Банята е дизайнерски проектирана , от висококачествени материали и разполага със стъклен параван. Снабдена е с всички необходими аксесоари, което я прави едновременно функционална и елегантна. Пространството в коридора е усвоено перфектно от стойка за връхни дрехи и вграден гардероб, в който има достатъчно място за съхранение . В него деликатно са разположени пералня и сушилня, както и бойлер. Жилището разполага с две опции на отопление- ТЕЦ и инверторен климатик, като сметките са много икономични, дори и в зимният сезон.

Като допълнителен бонус към цената на наема е включена и таксата за интернет и телевизия, което елиминира необходимостта на следващите наематели да се обвързват с договори към доставчици на услуги. За съжаление апартамента не е подходящ за наметели с домашни любимци

За повече въпроси и организиране на оглед, не се колебайте да ни потърсите. Агенцията разполага с ключ и огледи са възможни по всяко време.
Особености:
  • Zařízený
  • Luxus
  • Klimatizace
  • Kabeláž
  • připojení k internetu
K pronájmu  1 ložnice Sofia , Studentski grad , 65 m2 | 83936128 - obraz [2]
K pronájmu  1 ložnice Sofia , Studentski grad , 65 m2 | 83936128 - obraz [3]
K pronájmu  1 ložnice Sofia , Studentski grad , 65 m2 | 83936128 - obraz [4]
K pronájmu  1 ložnice Sofia , Studentski grad , 65 m2 | 83936128 - obraz [5]Виж следващите 13 снимки
Цена

Цена на имота: 650 €

Цена na m2: 10 €

Абонирай ме за известия за промяна в цената
Локация

Sofia, Studentski grad

Статистика
  • 17разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 16 září 2024
Попитай продавача
0877 XXX... (покажи)

VAJB ESTEJTS
Sofia Gr.Sofija , Ž.k Ljulin 5 , bl.541 , vch.B
K pronájmu 1 ložnice в Sofia, Studentski grad
650 €
65 m21
call20877 511 600