1 billeder

Til leje 2 soveværelser в Sofia, Krastova vada, 80 kvm

1250
Der opkræves ikke moms
80 kvm4
Centralvarme: -Gas: -
Ejendomsbeskrivelse:
PORTFOLIO BEST PROPERTIES / ПОРТФОЛИО БП /www.portfoliobp.com

КОД:- DI 1719

Aгенция за недвижими имоти Портфолио БП представя луксозен тристаен апартамент под наем в квартал Кръстова Вада, град София. Изложението е южно, а в близост се намират булевард Черни Връх, Мол Парадайс и метростанция Витоша.

Имота е с площ от 80кв.м, на 4-ти от 5-ти етаж в нова тухлена сграда с контрол за достъпа и отлично поддържани общи части.

Апартамента е чисто нов, в светъл и модерно-минималистичен стил, който придава чуство за спокойствие и перфекционизъм. Състои се от прекрасна дневна, осветлена с натурална светлина влизаща през два големи френски прозореца. В салона има триместен диван, пред който две малки маси за кафе и 55-инчов телевизор Samsung с технология на дисплей QLED с уникално качество. Хола е в перфектна комбинация с отлично оборудвания Г-образен кухненски бокс. Бъдещите наематели ще разполагат с нови уреди от най-висок енергиен клас - фурна, котлони и хладилник на марка \'Gorenje\', абсорбатор \'Electrolux\', пералня със сушилня на \'AEG\', миялна машина на марка \'Bosch\', и кафемашина \'Nespresso\'. До кухнята има изящна четири-местна трапезария с меки, удобни столове и ръчноизработен бамбуков полилей, точно над масата. От дневната се излиза към големия, главен балкон, със страхотна гледка към планина Витоша.

Главната спалня е с \'кинг-сайз\' легло, две нощни шкафчета и огромен гардероб. Втората е с единично легло, бюро, и малко по-малък гардероб. И в двете стаи прозорците са френски, което в комбинация със светлите мебели и бели стени, допринася към чуството за комфорт и оптимизъм отразено из целия апартамент.

Стила на банята е уникален. Стените са с водоустойчива мазилка в стил \'Травертино\', а бялото обзавеждането със златни акценти създава вид на произведение на изкуството.

Отоплението е решено посредством газов котел \'Viessmann\' oт висока енергийна ефективност, а за летните дни наемателите разполагат с два климатика \'Mitsubishi\', като един от дях е разположен в дневната, а другия в главната спалня.

Към апартамента са включени две паркоместа, разположени във вътрешен двор с регулиран от бариера достъп.

Не пропускайте възможността да живеете в този уникален по рода си апартамент. Обадете ни се сега!

Уважаеми клиенти и колеги, моля свържете се с отговорният брокер по тази оферта!
Отговорен брокер Даниел Иванов!

Можете да разгледате нашето селектирано портфолио имоти на адрес www.portfoliobp.com!

Професионално съдействие за оглед и покупка.
ПОРТФОЛИО БП е компания за качествени имоти, оперираща на територията на градовете София, Бургас и Южно Черноморие!

 
Funktioner:
  • Møbleret
Pris

Ejendomspris: 1250 €

Pris på kvm: 15,625 €

Tilmeld mig for meddelelser om prisændringer
Beliggenhed

Sofia, Krastova vada

Statistikker
  • 17visninger
  • 0sparer
Annoncen blev offentliggjort d 17 september 2024
Kontakt sælger
087XXX... (at vise)
Til leje 2 soveværelser в Sofia, Krastova vada, 80 kvm
1250 €
80 kvm4
call20878999664