Zu vermieten  Haus region Pernik , Kladniza , 208 qm | 43858757
Zu vermieten Haus
region Pernik, Kladniza
1600
Die Mehrwertsteuer ist inbegriffen
208 qm(200 qm)-
Zentralheizung: -Gas: -
Entfernen
Objektbeschreibung:
Агенция за недвижими имоти Твоят Дом предлага под наем стилно обзаведена къща със собствен двор в к-с Делта хил , само на 15 км от София. Комплексът е разположен на южния склон на Витоша, на хълм встрани от село Кладница, с гледка към планината. Разполага с 24 часова охрана и видеонаблюдение, поддръжка на отлично изградената инфраструктура в целия комплекс, която включва пречиствателна станция, канализация, подземна електро-разпределителна мрежа и оптични кабели за интернет. В комплексът има хранителен магазин, пекарна, ресторант, салони за красота, както и много други удобства. Изключително тих и спокоен район с бърз и уреден достъп.
Къщата е от редови тип, напълно обзаведенa с висок клас уреди и елегантни мебели. Разполага с площ от 208 кв.м., които са разпределени в две нива. На първото ново са разположени антре, с топла връзка към гаража, перално помещение и склад, голяма дневна с кухненска част, тоалетна за гости, веранда с мека мебел за отдих, която води към двор с барбекю. На второто ниво се намират баня с тоалетна, две спални, от които едната със собствена баня и тоалетна, две тераси с прекрасна гледка към планината, трета спалня, която е обзаведена като кабинет. Отоплението е с термопомпа на ток. Дворът е с площ 200кв.м, като е изцяло озеленен.
Комплексът предлага спокойствие и приятни изживявания в модерна атмосфера, сред растителност и природа. Подходяща за хора, търсещи очарователна обстановка, съчетаваща спокойна природна среда със съвременни удобства, комфорт и удобна близост до столицата.
Merkmale:
  • Möbliert
  • Mit Garage
  • Luxus
  • Verkabelung
  • Internetverbindung
Preis

Immobilienpreis: 1600 €

Preis An qm: 7,692 €

Standort

region Pernik, Kladniza

Statistiken
  • 17Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am aktualisiert 20 Juni 2024
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Weselin Konezowski
088 4783474, 0700 70 188

TWOJaT DOM
Sofia gr. Sofija, pl. P. R. Slawejkow 7, wh. W
Zu vermieten Haus в region Pernik, Kladniza
1600 €
208 qm-