Do wynajęcia  Dom region Pernika , Kladnica , 208 mkw | 43858757
Do wynajęcia Dom
region Pernika, Kladnica
1600
VAT jest wliczony w cenę
208 mkw(200 mkw)-
Centralne ogrzewanie: -Gaz: -
Usunąć
Opis nieruchomości:
Агенция за недвижими имоти Твоят Дом предлага под наем стилно обзаведена къща със собствен двор в к-с Делта хил , само на 15 км от София. Комплексът е разположен на южния склон на Витоша, на хълм встрани от село Кладница, с гледка към планината. Разполага с 24 часова охрана и видеонаблюдение, поддръжка на отлично изградената инфраструктура в целия комплекс, която включва пречиствателна станция, канализация, подземна електро-разпределителна мрежа и оптични кабели за интернет. В комплексът има хранителен магазин, пекарна, ресторант, салони за красота, както и много други удобства. Изключително тих и спокоен район с бърз и уреден достъп.
Къщата е от редови тип, напълно обзаведенa с висок клас уреди и елегантни мебели. Разполага с площ от 208 кв.м., които са разпределени в две нива. На първото ново са разположени антре, с топла връзка към гаража, перално помещение и склад, голяма дневна с кухненска част, тоалетна за гости, веранда с мека мебел за отдих, която води към двор с барбекю. На второто ниво се намират баня с тоалетна, две спални, от които едната със собствена баня и тоалетна, две тераси с прекрасна гледка към планината, трета спалня, която е обзаведена като кабинет. Отоплението е с термопомпа на ток. Дворът е с площ 200кв.м, като е изцяло озеленен.
Комплексът предлага спокойствие и приятни изживявания в модерна атмосфера, сред растителност и природа. Подходяща за хора, търсещи очарователна обстановка, съчетаваща спокойна природна среда със съвременни удобства, комфорт и удобна близост до столицата.
Cechy:
  • Umeblowany
  • Z garażem
  • Luksus
  • Okablowanie
  • połączenie internetowe
Cena

Cena nieruchomości: 1600 €

Cena NA mkw: 7,692 €

Lokalizacja

region Pernika, Kladnica

Statystyka
  • 16wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie zostało zaktualizowane 20 czerwiec 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)
Agent
Weselin Konecowski
088 4783474, 0700 70 188

TWOJaT DOM
Sofia gr. Sofija, pl. P. R. Slawejkow 7, wch. W
Do wynajęcia Dom в region Pernika, Kladnica
1600 €
208 mkw-