Zu verkaufen  1 Schlafzimmer region Burgas , Rawda , 66 qm | 58101222
Zu verkaufen 1 Schlafzimmer
region Burgas, Rawda Виж на картата
79 500
66 qmErdgeschoss Ziegel, 2013
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Предлагаме за продажба уютен двустаен апартамент в комплекс Rich 2 разположен на първа линия в центъра на с. Равда. Апартаментът е с обща площ 66.2 кв.м., и се намира на партерен етаж. Жилището се състои от просторна и светла дневна с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна и тераса с. Апартаментът е с Южно изложение и с прекрасна морска гледка от терасата.
Имотът се продава меблиран и оборудван.
Апарт Хотел Рич II се намира на тихо и спокойно място в близост до морето, в близост до Централния плаж в курортното селище Равда.
Местоположението в непосредствена близост до морския бряг осигурява на собствениците на апартаментите красива панорамна гледка към морето, в близост има магазини и ресторанти, алеи.Тази уникална комбинация е предпоставка за използване на комплекса не само за отдих през лятото, но и за постоянно пребиваване.
Само на 25 км от апарт-хотел Рич II се намира международно летище Бургас с изключително удобна комуникация, което се улеснява от развитата инфраструктура на района като цяло.
Самият град Бургас, който е областен център, се намира на 28 км от селото. Равда, на няколко километра са най-известните ни курорти - гр. Несебър и к.к. 'Слънчев бряг'.
Приятна разходка до старинния град-музей Несебър, разположен на малък остров, ще се хареса на всеки, който се интересува от опознаването на историческото наследство на България: тук можете да посетите музеи и стари църкви, да се насладите на каменни улици и старинни къщи, опитайте традиционна кухня в множество малки уютни ресторантчета, съхранили българското кулинарно изкуство.
Особености:
  • Aufzug
  • Möbliert
  • Zugangskontrolle
Цена

Цена на имота: 79 500 €

Цена An qm: 1204,545 €

Локация

region Burgas, Rawda

Статистика
  • 25разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 14 Juni 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

SMART PROPERTIS BG
Burgas ul. Iwan Wazow 30 A03
Zu verkaufen 1 Schlafzimmer в region Burgas, Rawda
79 500 €
66 qmErdgeschoss Ziegel, 2013