En venta  1 dormitorio región Burgas , Ravda , 66 metros cuadrados | 58101222
En venta 1 dormitorio
región Burgas, Ravda Ver en el mapa
79 500
66 metros cuadradosPlanta baja Ladrillo, 2013
Calefacción central: -Gas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
Предлагаме за продажба уютен двустаен апартамент в комплекс Rich 2 разположен на първа линия в центъра на с. Равда. Апартаментът е с обща площ 66.2 кв.м., и се намира на партерен етаж. Жилището се състои от просторна и светла дневна с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна и тераса с. Апартаментът е с Южно изложение и с прекрасна морска гледка от терасата.
Имотът се продава меблиран и оборудван.
Апарт Хотел Рич II се намира на тихо и спокойно място в близост до морето, в близост до Централния плаж в курортното селище Равда.
Местоположението в непосредствена близост до морския бряг осигурява на собствениците на апартаментите красива панорамна гледка към морето, в близост има магазини и ресторанти, алеи.Тази уникална комбинация е предпоставка за използване на комплекса не само за отдих през лятото, но и за постоянно пребиваване.
Само на 25 км от апарт-хотел Рич II се намира международно летище Бургас с изключително удобна комуникация, което се улеснява от развитата инфраструктура на района като цяло.
Самият град Бургас, който е областен център, се намира на 28 км от селото. Равда, на няколко километра са най-известните ни курорти - гр. Несебър и к.к. 'Слънчев бряг'.
Приятна разходка до старинния град-музей Несебър, разположен на малък остров, ще се хареса на всеки, който се интересува от опознаването на историческото наследство на България: тук можете да посетите музеи и стари църкви, да се насладите на каменни улици и старинни къщи, опитайте традиционна кухня в множество малки уютни ресторантчета, съхранили българското кулинарно изкуство.
Características:
  • Elevar
  • Amueblado
  • Control de acceso
Precio

Precio de la propiedad: 79 500 €

Precio en metros cuadrados: 1204,545 €

Ubicación

región Burgas, Ravda

Estadísticas
  • 38puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 14 junio 2024
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)

SMART PROPERTIS BG
Burgas ul. Ivan Vazov 30 A03
En venta 1 dormitorio в región Burgas, Ravda
79 500 €
66 metros cuadradosPlanta baja Ladrillo, 2013