Zu vermieten  Büro Plowdiw , Karschijaka , 100 qm | 67807906
Zu vermieten Büro
Plowdiw, Karschijaka Haritada görün
600
100 qm-
Merkezi ısıtma: NEINGaz: NEIN
Kaldırmak
Mülk Açıklaması:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 466 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 81893.

Отговорен брокер: Стефан Моллов

Предлагаме офиси под наем с отлична локация в кв. Кършияка. Имотите са част от затворен комплекс Марица Гардънс , който осигурява висок стандарт на живот в града в съчетание със чудесно разположение сгушен сред пищната природа на брега на река Марица. В близост до комплекса се намира прекрасен парк с голямо езеро, зоологическа градина и спортни съоръжения.

Имотите се намират на партерно ниво, с големи витрини към улицата.
Офис с площ от 100 кв. м. на цена 600 евро
Офис с площ от 210 кв. м. на цена 800 евро

Към момента функционира като офис със следното разпределение:
3 офис помещения
оборудван кухненски бокс
санитарен възел

Помещенията са напълно завършени, климатизирани и окабелени, частично обзаведени и готови за работа. Подходящи са за счетоводна, адвокатска кантора, зала за спорт, козметичен, фризьорски салон, аптека или дрогерия, както и за магазин за промишлени стоки и др.

Комплексът е много добре организиран, състои се от 600 апартамента, напълно завършен и населен. Районът е с много ново строителство, в непосредствена близост до езиковите гимназии и с лесни комуникации до всички точки на града.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Özellikler:
  • Aufzug
  • Internetverbindung
  • Sicherheit
  • Klimaanlage
  • Möbliert
Fiyat

Emlak fiyatı: 600 €

Fiyat An qm: 6 €

Konum

Plowdiw, Karschijaka

İstatistik
  • 45Görüntüleme
  • 0kaydeder
Reklam şu tarihte yayınlandı: 8 Juni 2023
Satıcıyla iletişime geç
088XXX... (göstermek)
Ajan
Stefan Mollow
0882 817 466

BALGERIAN PROPERTIS PLOWDIW
Plowdiw Delowi Zentar Plowdiw, ul. Han Kubrat 1, etasch 4, ofis 408
Zu vermieten Büro в Plowdiw, Karschijaka
600 €
100 qm-