Zu verkaufen  2 Schlafzimmer Sofia , Lewski , 127 qm | 78524401
5 Bilder

Zu verkaufen 2 Schlafzimmer

Sofia, Lewski location4Siehe auf der Karte
203 450
Die Mehrwertsteuer ist inbegriffen
127 qm2 Ziegel
Zentralheizung: -Gas: -
Objektbeschreibung:
BULGARIA SOTHEBY S INTERNATIONAL REALTY представя на Вашето внимание тристаен апартамент в нов комплекс, който ще бъде изграден в непосредствена близост до Ботевградско шосе и ново-формиращия се съвременен и модерен район в кв. Левски започва да се изгражда през месец Август 2024 г.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Чиста площ: 109.05 кв.м.

С общи части: 127.16 кв.м.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Преградните стени в сградите ще бъдат изградени с керамичните тела Porotherm на австрийския концерн Wienerberger.
Дограма: седемкамерен PVC профил на водещия немски производител REHAU.
Остъкляването ще бъде с нискоемисионни стъкла в троен стъклопакет с топли дистанционери в камерите за минимализиране на топлинните загуби. Външните входни врати на сградата ще бъдат изпълнени с алуминиев профил и ще бъдат свързани към определените системи за контрол на достъпа.
Хидроизолации: KÖSTER BAUCHEMIE. Изпълнението на хидроизолационните работи е от изключителна важност за качеството на строежа, поради което тяхното полагане и съхранение по време на строителството се ползва със завишен инвеститорски контрол.
Топлоизолации: Фасадните решения на сградите ще бъдат проектирани и изпълнени с топлоизолационните системи на австрийския концерн BAUMIT, с минимална дебелина на топлоизолацията от 10 см.. Между отопляеми и неотопляеми помещения ще бъде положена/монтирана допълнителна топлоизолация. Всички специфични детайли ще бъдат подробно разработени към проектната документация на обекта.
Звукоизолации: За сградите се предвижда полагането на звукоизолация срещу ударен шум върху подовите конструкции над жилищни помещения, както и звукоизолация от въздушен шум между отделни имотни единици на определени с проектните решения места.
Отопление: Отоплението е решено на електричество. До средата на месец декември 2023г. собствениците могат да заявят допълнителното изграждане на индивидуално подово отопление и охлаждане чрез подови / стенни конвектори, захранвани от индивидуална термопомпа. Използването на електроенергията за отопление в комбинация с изключително икономичната инсталация на термопомпите ще сведе експлоатационните разходи на недвижимите имоти до минимум.
Охлаждане: Охлаждането на имотите е решено чрез индивидуални климатици или термопомпи, като за външните тела са осигурени конкретни места в обема на сградата.
Контрол на достъпа: В сграда ДИАГОНАЛИ ще бъде изградена цялостна високотехнологична система за регламентиране и контрол на достъпа.
Озеленяване: Основната концепция за всички сгради и реализирани имоти на инвеститора е богатото декоративно озеленяване на вътрешните дворни пространства, решението им като пешеходни зони и задължителното отделяне на автомобилни и пешеходни пътища, с което се постига максимален комфорт.

ПРЕДИМСТВА НА ИМОТА:

Проектираните апартаменти са от едностайни до изключителни четиристайни апартаменти на последните етажи, разкриващи красива гледка от просторните тераси.
Предлагат се гаражи, парко места и няколко търговски обекта.
При проектирането на сградите се набляга на функционалните решения и богато озеленените вътрешни и външни пространства.

ЛОКАЦИЯ НА ИМОТА:

Жилищните сграда са ситуирани на изключително комуникативно място и в непосредствена близост до бъдеща спирка на метрото, супермаркети и детска градина. Достъпа до центъра е само на 10 мин. С кола по един от хубавите булеварди в София.

Цената на имота е с включено ДДС.

1,600.00 / кв.м. с ДДС.

Ref 7174
Merkmale:
  • Aufzug
Zu verkaufen  2 Schlafzimmer Sofia , Lewski , 127 qm | 78524401 - Bild [2]
Zu verkaufen  2 Schlafzimmer Sofia , Lewski , 127 qm | 78524401 - Bild [3]
Zu verkaufen  2 Schlafzimmer Sofia , Lewski , 127 qm | 78524401 - Bild [4]
Zu verkaufen  2 Schlafzimmer Sofia , Lewski , 127 qm | 78524401 - Bild [5]Siehe weiter 1 Bilder
Preis

Immobilienpreis: 203 450 €

Preis An qm: 1601,969 €

Abonnieren Sie mich für Benachrichtigungen über Preisänderungen
Standort

Sofia, Lewski

Statistiken
  • 51Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am veröffentlicht 8 Juli 2024
Verkäufer kontaktieren
02/XXX... (zeigen)
Agent
https://www.imot.bg/images/brokerspicts/17133438010604832.pic
Linda Robertowitsch
02/ 9632460;

BALGARIJa SOTBIS INTERNESchANAL RIALTI
Sofia ul. Moskowska 29A, Sofija
Zu verkaufen 2 Schlafzimmer в Sofia, Lewski
203 450 €
127 qm2 Ziegel
call202/9632460