Προς πώληση  σπίτι περιοχή Μπουργκάς , Σβετη Βλασ , 127 τ.μ | 51647101
Προς πώληση σπίτι
περιοχή Μπουργκάς, Σβετη Βλασ Δείτε στον χάρτη
101 500
127 τ.μ(300 τ.μ)- Τούβλο
Κεντρική θέρμανση: ΟΧΙΑέριο: ΟΧΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 472 или 02 425 68 34 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 82944.

Отговорен брокер: Любка Михова

Стара къща в центъра на Свети Влас, до старата църква в курорта. Съчетанието на морски и планински въздух, липсата на промишлени предприятия, близостта на красивия град-музей Несебър, наличието на удобни комуникации и приятни възможности за селски, ловен, риболовен, винен, горски и културен туризъм, превръщат днешното предложение в атрактивна инвестиция!

Имотът се нуждае от основен ремонт, но има всички предпоставки да се превърне в чудесен дом или ваканционен такъв.

Къщата е на два етажа с площ 170 кв. м. разпределена между:
Първи етаж - коридор с вити стълби.
Втори етаж - 3 стаи, баня и тоалетна.

Към имота има дворно място с площ 300 кв. м. лятна кухня с пещ, външна тоалетна и работилница.

Свети Влас привлича хиляди туристи всяка година с мекия си климат, слънчевите си плажове и множеството възможности за забавление. Свети Влас е любимо място за всички търсещи качествен отдих и отлични удобства. Много от гостите на града решават да го направят свой дом, за да се наслаждават целогодишно на галещото слънце, спокойствието, лекият бриз, уханието на море и разнообразието от ресторанти, кафенета, барове, морски атракции и изключително високото ниво на обслужване. Плажната ивица е уникална по своята същност, като съчетава кристално чиста морска вода с фин пясък по крайбрежието.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, ...
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 101 500 €

Τιμή επί τ.μ: 799,213 €

Τοποθεσία

περιοχή Μπουργκάς, Σβετη Βλασ

Στατιστική
  • 91προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 24 Ιουνίου 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Λγιουβκα Μηχοβα
0882 817 472

ΒΑΛΓΕΡΗΑΝ ΠΡΟΠΕΡΤΗΣ
Σοφηια κβ. Λοζενετσ, υλ. Ζλατεν ρογ 22, ετ. 4, οφησ 7
Προς πώληση σπίτι в περιοχή Μπουργκάς, Σβετη Βλασ
101 500 €
127 τ.μ- Τούβλο