Προς ενοικίαση  Γραφείο Πλοβδηβ , Καμενητσα 1 , 40 τ.μ | 65646030
Προς ενοικίαση Γραφείο
Πλοβδηβ, Καμενητσα 1 Δείτε στον χάρτη
520
40 τ.μ-
Κεντρική θέρμανση: ΟΧΙΑέριο: ΟΧΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 466 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 77491.

Отговорен брокер: Стефан Моллов

Бизнес имот, подходящ за офис или търговско помещение, разположен в центъра на културната столица Пловдив, в близост до Данов хълм, Община Пловдив, Лятно Кино Орфей, Първа районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Пловдив, Градина Цар Симеон, хълм Бунарджика, Радио и телевизията, пазар, училища, бул. Руски и много други удобства и обществени институции.

Имотът (40 кв.м.) има южно изложение и се намира на партера на триетажна сграда (1995 година, изцяло ремонтирана), с вход откъм улицата. Офертата включва мазе и ползване на обща тоалетна на етажа.

Офисът се отдава в отлично състояние, с пълното обзавеждане и оборудване от снимките.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Χαρακτηριστικά:
  • Επιπλωμένο
  • Κλιματιστικό
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 520 €

Τιμή επί τ.μ: 13 €

Τοποθεσία

Πλοβδηβ, Καμενητσα 1

Στατιστική
  • 121προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγούστου 2022
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Στεφαν Μολλοβ
0882 817 466

ΒΑΛΓΕΡΗΑΝ ΠΡΟΠΕΡΤΗΣ ΠΛΟΒΔΗΒ
Πλοβδηβ Δελοβη ΤΣενταρ Πλοβδηβ, υλ. Χαν Κυβρατ 1, eταζ 4, οφησ 408
Προς ενοικίαση Γραφείο в Πλοβδηβ, Καμενητσα 1
520 €
40 τ.μ-