For Sale  1 bedroom Sofia , Iztok , 60 sq.m | 39168418
For Sale 1 bedroom
Sofia, Iztok Zie op de kaart
244 990
No VAT is charged
60 sq.m5th Brick, 1985
Centrale verwarming: YESGas: NO
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Продава се апартамент с отлично разпределение, ситуиран на минути от метростанция 'Жолио Кюри' в престижния квартал Изток, разположен в тухлена сграда от 1985 година.
Имотът се намира на висок етаж, което предоставя прекрасна гледка към обширна зеленина около блока, създавайки усещане за спокойствие и уют.

Разпределението на апартамента е функционално и удобно: всекидневна с кухненски бокс, две светли и просторни спални, баня с тоалетна и антре.

Апартаментът е подходящ както за семейства, така и за инвестиция, благодарение на отличното си местоположение в един от най-желаните квартали на града. В близост се намират магазини, училища, детски градини и удобен градски транспорт, което прави ежедневието лесно и приятно.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.

Търсите подходящия за Вас имот?

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях свържете се с нас.

Допълнителни услуги

Като ценен клиент на нашата компания, Вие ще имате привилегията да ползвате напълно безплатно услугите на нашия опитен юридически екип. В допълнение, предлагаме комплексни решения, включващи имуществена застраховка, безплатна финансова консултация, както и изгодни условия за финансиране. Нашите услуги се разпростират и в сферата на ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: Kbs 122705
Тел: 0884 604 765, 02 424 98 49
Отговорен брокер:Никола Николов
Functies:
  • Furnished
Prijs

Vastgoedprijs: 244 990 €

Prijs on sq.m: 4083,167 €

Plaats

Sofia, Iztok

Statistieken
  • 12keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 18 June 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Nikola Nikolov
0884 604 765

LUKSIMMO
Sofia gr. Sofiya, ul. Yakubitsa 19, et. 5
For Sale 1 bedroom в Sofia, Iztok
244 990 €
60 sq.m5th Brick, 1985