For Sale  1 bedroom Sofia , Mladost 1 , 65 sq.m | 43233694
For Sale 1 bedroom
VIP
Sofia, Mladost 1
152 000
No VAT is charged
65 sq.m3rd Large-surface shuttering, 1975
Centrale verwarming: YESGas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
7️⃣Seven Estate Даряваме 7% от ВСЕКИ наш комисион за благотворителни каузи. 📧 https://7estate.bg/ 7️⃣

Имаме привилегията да предложим на Вашето внимание просторен и топъл 2-стаен апартамент, претърпял основен ремонт през 2017г. Изложението му е югоизточно!

📍Апартаментът се намира в една от най-приятните за живеене части на район Младост. Допълнителен плюс в локацията е добре организираният транспорт в близост до жилището. Непосредствено до сградата е разположена метростанция, а комуникативните булеварди в района допълнително биха улеснили Вашия транспорт в града. Бихте могли да разчитате и на множество спирки на надземен градски транспорт около блока. На пешеходно разстояние може да откриете големи супермаркети, медицински център, детски градини, училища, пазар и др.

🏠 Сградата е с добре поддържани общи части, санирана и със сменена входна врата. Контрол на достъпа посредством чип. Паркирането е свободно и безпроблемно.

🔑 Жилището се намира на 3-ти етаж от общо 16, с площ по документ за собственост от 65 кв.м. и има следното разпределение: Входно антре, просторна дневна и спалня с обща прилежаща тераса, кухня и баня с тоалетна. Имотът е в много добро състояние и след скорошен ремонт, обзаведен с всички ел. уреди. Отоплението и топлата вода са на ТЕЦ, а за допълнителен комфорт разполага и с климатик. Изключително топъл е през зимата и заради подменената петкамерна дограма с хубав стъклопакет. Към апартамента има и прилежащо мазе. Собствена сигнално-охранителна система.

🤝 Seven Estate предлага преференциални условия за кредитиране и гъвкаво юридическо съдействие в процеса на услугата. Държим на коректността в отношенията, изграждайки дългосрочна връзка с нашите клиенти и партньори. На линия сме за активно сътрудничество с колеги по всички наши оферти!

За повече информация и огледи на място: Любомир Петков, тел. за контакт: 0876766224 / Оферта 207
Functies:
  • Lift
  • With a parking lot
  • Internet connection
  • Furnished
  • Security cameras
  • Access control
  • Thermal insulation
Prijs

Vastgoedprijs: 152 000 €

Prijs on sq.m: 2338,462 €

Plaats

Sofia, Mladost 1

Statistieken
  • 251keer bekeken
  • 1Opslaan in notitieboekje
De advertentie is bijgewerkt op 14 May 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Lyubomir Petkov
0876 766 224

SEVAN ESTEYT
Sofia ul. Anna Ahmatova 9
For Sale 1 bedroom в Sofia, Mladost 1
152 000 €
65 sq.m3rd Large-surface shuttering, 1975