For Sale  House region Smolyan , Orehovo , 326 sq.m | 44960214
For Sale House
region Smolyan, Orehovo See on the map
260 000
VAT is included
326 sq.m(314 sq.m)- Brick, 2020
Central Heating: NOGas: NO
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 450 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 84327.

Отговорен брокер: Румяна Ласкова

Красива тухлена къща на 4 етажа с обширен двор и удобства в хубаво село с чиста природа и добра инфраструктура, на 35 км от ски-курорт Пампорово, на 58 км от Пловдив и на 15 км от Нареченски бани. Брилянтно изпълнен проект в екологично чист район, насред планината. Целогодишен достъп, на широка улица, близо до центъра на селото. Гледка към планината.

Бъдещият собственик има на свое разположение:
Първи етаж - 2 стаи, като едната е преходна към двора, с възможност да бъде направена сауна на този етаж; тоалетна; бойлер от неръждаема стомана, с два кръга на затопляне на водата - ток и от камината.
Вторият етаж е на ниво улица: Кухня с трапезария и хол; тоалетна. Кухнята и уредите са италиански. Има двулицева камина, облицована с мрамор и травертин от двете страни. Тя е на дърва и с водна риза, и осигурява отоплението на етажа, коридора и бойлера. Мебелите в хола са от масив, изпълнени от фирма производител на класически мебели- Люман-96".
Трети етаж - 2 спални, баня и отделна тоалетна; тераса
Четвърти етаж - обширно помещение, с камина от травертин, с водна риза. Таванът е с наклон, с красива дървена обшивка, като в най- високата си част, светлата височина е над 3 метра. Има билярд и класически мебели. На етажа има баня с тоалетна.

Отоплението е подсигурено на ток и с водна риза към камините.

На всички етажи, без първия, на цялата южна страна на къщата, има обширни тераси с изглед към планината, облечени с камък и метален парапет. Стълбището на къщата е с каменни стъпала и дървени чела. Парапетът е от ковано желязо. Дворът е терасиран, с каменна зидария на оградата и подпорната стена. Къщата е отделена от подпорната стена на пътя.

Големият двор е поддържан, със засадени красиви дръвчета, изградена поливна система, площта на парцела позволява обособяването на различни зони, има навес с мивка и изградено барбекю, гараж.

Къщата се отличава с много здрава структура. Подходяща да бъде пригодена за семейна къща за гости, вила за лично ползване или за целогодишно обитаване.

В селото има църква, кафене, ресторант, магазин за хранителни стоки. Поддържаните пътища позволяват бързо и лесно придвижване до околните населени места и градове. Селото се очертава като желан и търсен обект за отдих и почивка. Има няколко къщи за гости, както и СПА център и хотел. Транспорт ...
Features:
  • With a garage
  • Access control
  • Furnished
Price

Property price: 260 000 €

Price on sq.m: 797,546 €

Location

region Smolyan, Orehovo

Statistics
  • 93views
  • 0saves
The ad has been updated on 27 May 2024
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Rumyana Laskova
0882 817 450

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
For Sale House в region Smolyan, Orehovo
260 000 €
326 sq.m- Brick, 2020