For Rent Office
Sofia, Vrazhdebna
500
VAT is not included
16 sq.m2nd
Calefacción central: -Gas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
Unique Estates предлага на вашето внимание нов офис с обособени 2 работни места в новооткрита, изключително модерна офис сграда в близост до Летище София. Сградата дава възможност за наемане на индивидуални сервизирани офиси с различни по брой работни позиции и разпределения. На разположение на наемателите е професионален екип, който ще осигури спокойна и сигурна работна среда.

Възможно е персонализиране на работното пространство според нуждите на наемателите - в унисон с техния бранд с логото и цветовата гама на компанията-наемател.

Офисите се отдават както дългосрочно, така и краткосрочно.

При желание, наемателите могат да се възползват от пълно обслужване, както в избраната от тях сграда, така и в хиляди локации по целия свят.

Всеки отделен офис предоставя възможност за работа на екипи от 2 до 20 служители, като е възможно наемането на повече от един офис за нуждите на всяка отделна компания.

В наемната цена на офисите се включват консумативните разходи, достъп до комфортни споделени пространства за отдих и нетуъркнг, високоскоростен интернет, контрол на достъпа. Всеки етаж има и напълно оборудвани споделени кухни с ароматно кафе и топли напитки.
Офис с обособени две работни позции / достъп до удобни споделени пространства и кухня/
Цената е без включен ДДС. Ref. ID:21403
Precio

Precio de la propiedad: 500 €

Precio on sq.m: 31,25 €

Ubicación

Sofia, Vrazhdebna

Estadísticas
  • 81puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 23 May 2024
Contacte al vendedor
0882 XXX... (espectáculo)
Agente
Eliza Petrova
0882 300 400

YuNIK ESTEYTS
Sofia bul. Patriarh Evtimiy 17
For Rent Office в Sofia, Vrazhdebna
500 €
16 sq.m2nd