For Sale  Парцел Veliko Tarnovo , Stara chast , 283 sq.m | 64095823
For Sale Парцел
Veliko Tarnovo, Stara chast Виж на картата
60 000
283 sq.m
Регулация: YESТок: YESВода: YES
Премахни
Описание на имота:
272323 Предлагам ви парцел в старата част на града. В парцела е имало къща на две нива с РЗП от 200 кв.м, която е съборена и мястото е разчистено, и подготвено за строеж. Мястото на което е била разположена къщата е с денивелация, а дворът е равен. Има партиди за ток и вода.
От двете страни (изток и запад) граничи с построени къщи, от северната му страна минава улица 'М. Райкович', а от долната (южна) страна има друга къща на по-ниско ниво. Цялото място е оградено, като южната страна е с каменна ограда. Мястото е подходящо за семейна къща или хотел. В близост е до историческите забележителности на града, на 100 м безопасно разстояние от река Янтра и в същото време на пешеходно разстояние до малък уединен и живописен плаж на брега на реката. Хълма 'Света гора', откъдето са направени няколко от снимките осигурява на района чист и свеж въздух и успокоителна зеленина. Мястото е уникално както с близостта си до гората и реката, така и с близка до центъра на града локация и добрия си достъп.

Урегулиран поземлен имот (УПИ); За комплексно обществено обслужване (КОО); Подходящ за строителство на къща; Подходящ за жилищно строителство; Има виза за строителство; Има ток; Има водопровод; Районът е с централна канализация; ИЗЛОЖЕНИЕ: гледка към гората, гледка към реката
Особености:
  • Visa
  • For housing construction
Цена

Цена на имота: 60 000 €

Цена on sq.m: 212,014 €

Локация

Veliko Tarnovo, Stara chast

Статистика
  • 28разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 14 March 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Silviya Tsvetanova
0883940028

MIRELA - VELIKO TARNOVO
Veliko Tarnovo gr. Veliko Tarnovo, ul. Vasil Levski 6
For Sale Парцел в Veliko Tarnovo, Stara chast
60 000 €
283 sq.m