For Sale  Парцел region Shumen , Aleksandrovo , 2500 sq.m | 65838627
For Sale Парцел
region Shumen, Aleksandrovo
10 000
VAT is not included
2500 sq.m
Regulation: YESElectricity: -Water: -
Remove
Property Description:
Предлагаме за продажба парцел представляващ УПИ с площ от 2500 кв.м.в парцела е имало съществуваща къща.Малкото планинско село Александрово, общ.Смядово ,разположено на 85 км от гр.Бургас , на 110км от гр.Варна и на 40км от гр.Шумен.
Селото е с добра инфраструктура и разполага с всички комуникации.
В близост има разнообразни културни и исторически забележителности, резерват.Изключително спокойно,красиво и зареждащо място с чист въздух и прекрасна природа.
Код на обява:P-132
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. При интерес за оглед само с предварителна уговорка за огледи. Огледът се извършва с личен транспорт на клиента или се заплаща такса към агенцията.Независимо дали купувате, продавате или наемате имот, или просто търсите съвет, нашият професионален екип ще ви помогне. Ако желаете да получите повече информация за даден имот или имате запитване относно някой аспект от нашите услуги, моля свържете се с нас.
Price

Property price: 10 000 €

Price on sq.m: 4 €

Location

region Shumen, Aleksandrovo

Statistics
  • 49views
  • 0saves
The ad has been updated on 16 April 2024
Contact seller
088XXX... (show)

IRIS PRAYM EOOD
Shumen gr.Shumen, Ul. Saedinenie 71, ofis 18
For Sale Парцел в region Shumen, Aleksandrovo
10 000 €
2500 sq.m