For Rent  1 bedroom Sofia , Oborishte , 60 sq.m | 70995961
For Rent 1 bedroom
Sofia, Oborishte
1400
VAT is included
60 sq.m5th
ТЕЦ: YESГаз: -
Премахни
Описание на имота:
PROPERTY FOR YOU има удоволствието да Ви представи прекрасен двустаен апартамент под наем на тиха улица близо до бул. 'Дондуков'.
На пешеходно разстояние до Докторска градина и парк 'Заимов', Софийски университет и центъра на София. В непосредствена близост всички средства на градския транспорт и метрото, административни и културни институции, магазини и заведения.
Напълно обновена и прекрасно поддържана сграда с клас А енергийна ефективност, изпълнена по специален проект за акустично и шумово третиране. Осветлението е изцяло LED.
Уютно и ликсозно обзаведен и напълно оборудван апартамент, с висок клас мебели и електроуреди, смарт телевизор, индивидуални рутери във всеки апартамент. Отоплението е с ТЕЦ, разполага и с климатици и бойлер.
Цената включва всички режийни разходи на апартамента - ток, отопление, вода, интернет, СОТ, техническа поддръжка, поддръжка, почистване и обезпаразитяване на цялата сграда, ползване на прекрасен озеленен двор с беседка с отопление през зимата и охлаждане през лятото, парна баня и фитнес.
Цялостно поддържане на хотелски принцип - с текущо и седмично почистване, както и санитарни консумативи включено в цената.
Сградата разполага и със зала за масаж с възможност за записване на часове с предварителна заявка (срещу допълнително заплащане).
Има възможност за наемане на паркомясто срещу допълнително заплащане по договаряне.
Апартаментът се отдава дългосрочно и краткосрочно.
В цената е включено ДДС 9%.
Особености:
  • Furnished
  • Cleaning
  • With a parking place
  • Thermal insulation
  • Security
Цена

Цена на имота: 1400 €

Цена on sq.m: 23,333 €

Локация

Sofia, Oborishte

Статистика
  • 38разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 20 May 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)
Брокер
Ani Kostadinova
+359877445877

PROPERTI FOR Yu
Sofia Bul. Balgariya 109
For Rent 1 bedroom в Sofia, Oborishte
1400 €
60 sq.m5th