For Rent  Office Sofia , Tsentar , 100 sq.m | 73322958
For Rent Office
VIP
750
No VAT is charged
100 sq.m1st
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
441983 Давам под наем ОФИС в центъра на град София. Намира се на бул. Княз Александър Дондуков, в близост до бул. Васил Левски. На пешеходно разстояние от Софийски университет, и множество държавни институции. Разположен в тухлена сграда от 1929 г. с добре поддържани общи части и контролиран достъп.

Офисът се отдава необзаведен (в състоянието показано на снимките). Състои се от коридор, четири отделни работни помещения, кухня, стая, която може да се използва като още едно работно помещение или трапезария/стая за отдих, санитарен възел и тераса.

Отоплението е на ТЕЦ, поставени са и климатици.

Отдава се под наем без обзавеждане; ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ/климатик; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 1929 г.; ИЗЛОЖЕНИЕ: изток, запад; ДОГРАМА: Дървена

________________________________________________________________________________________________

Към потенциалните наемодатели!
Ако отдавате под наем подобен имот или обмисляте да го направите в близко бъдеще, моля свържете се с мен. Имам клиенти със сходен и дори по-висок бюджет, които търсят имот под наем в този район.
Ако се колебаете за размера на наема, мога да дам ориентировъчна цена по телефон или имейл и по-точна цена при оглед на място.

ОГЛЕДЪТ И КОНСУЛТАЦИЯТА СА БЕЗПЛАТНИ.

МОЖЕТЕ СЪЩО ТАКА, ДА ПОДАДЕТЕ БЕЗПЛАТНА ЧАСТНА ОБЯВА ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ВАШИЯ ИМОТ В MIRELA.BG, БЕЗ БРОКЕР И КОМИСИОНА.
Особености:
  • Not furnished
Цена

Цена на имота: 750 €

Цена on sq.m: 7,5 €

Локация

Sofia, Tsentar

Статистика
  • 34разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 1 July 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Stanislav Myagkov
0883940074

MIRELA - SOFIYa
Sofia bul. Balgariya 81V
For Rent Office в Sofia, Tsentar
750 €
100 sq.m1st