For Sale  2 bedroom region Burgas , k.k. Slanchev bryag , 103 sq.m | 81932698
For Sale 2 bedroom
VIP
region Burgas, k.k. Slanchev bryag See on the map
125 000
VAT is included
103 sq.m6th Brick
Central Heating: NOGas: NO
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 472 или 02 425 68 34 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 83610.

Отговорен брокер: Любка Михова

Днешното ни предложение включва разкошен тристаен апартамент в луксозен затворен комплекс Даун Парк , който е разположен в тихата част на Слънчев Бряг само на 5 минути пеша до морето и на 10 минути пеша до центъра на курорта. Комплексът се отличава със своята уникална архитектура с аристократичен дух, високо качество и отлични условия, които дават възможност на собствениците и техните гости за спокойна и релаксираща почивка в луксозна и уютна обстановка.

Апартамент се намира на шести, последен етаж с площ 103 кв.м. разпределена между:
коридор
трапезария с кухненски бокс ( хладилник, микровълнова печка, фурна, котлони, абсорбатор)
две бани с душ кабини
2 спални
огромна тераса с гледка към басейна и комплекса, от всяка стая има излаз към терасата.

Dawn Park впечатлява не само със своята аристократична визия, но и със удобствата, които се предлагат на собствениците и гости на комплекса: открит плувен басейн за възрастни и деца с много атракции; закрит басейн; шезлонги и чадъри; красива градина с фонтани, беседка и място за отдих и почивка; детска площадка; SPA център - клас лукс; център за красота; просторно фоайе с рецепция; лоби бар и луксозни общи части; безплатен паркинг; 24-часова целогодишна охрана и видео наблюдение в комплекса; безплатен сейф; целогодишна поддръжка и управление на недвижими имоти в комплекса. Купете апартамент в най-добрият български морски курорт Слънчев бряг, който се характеризира с прекрасния климат и голямо количество слънчеви дни!

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. ...
Features:
  • Lift
  • Furnished
Price

Property price: 125 000 €

Price on sq.m: 1213,592 €

Location

region Burgas, k.k. Slanchev bryag

Statistics
  • 123views
  • 0saves
The ad has been updated on 23 April 2024
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Lyubka Mihova
0882 817 472

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
For Sale 2 bedroom в region Burgas, k.k. Slanchev bryag
125 000 €
103 sq.m6th Brick