For Sale  House region Dobrich , Kavarna , 557 sq.m | 86772183
For Sale House
VIP
region Dobrich, Kavarna
180 000
No VAT is charged
557 sq.m(852 sq.m)3rd Brick
Central Heating: -Gas: -
Remove
Property Description:
👉 Отлична възможност за инвестиция!
👉 В близост до Плажната ивица.
👉 Зелени площи, които създават спокойна и приятна атмосфера.
👉 Локацията и удобствата, гарантират заетоста и постоянен поток от гости.
👉 Походящ и за Хоспис

Имоти Премиер прелага на Вашето внимание дин изключителен имот - Семеен Хотел в град Каварна, разположен по пътя за Плажната ивица на гр.Каварна. Имота е с РЗП 557кв.м. разпределени на Три етажа и предлага Отлична възможност за инвестиция. Хотелът разполага с 16 уютни стаи, които осигуряват комфортен престой на гостите. Разполага и с кафе-бар, където посетителите могат да се насладят на освежаващи напитки, като има възможност и да се обособи и кухненска част за да можете да предлагате и вкусна храна на вашите гости.

Имотът има следното разпределение:
1-ви Етаж е с застроена площ 230кв.м. и се състои от: Входна антре, рецепция, три стаи със собствени санитарни възли, голяма веранда, Кафе Бар;
2-ри етаж - застроена площ 164кв.м. на които са разположени 7 броя стаи със самостоятелни баня с тоалет, от които четири са с балкони.
3-ти етаж = застроена площ 163кв.м. - 6 броя стаи със санитарни възли, от които три от тях са с балкони.
В непосредствена близост до хотела има зелени площи, които създават спокойна и приятна атмосфера.
Достъпът до хотела е изключително удобен, което го прави предпочитан избор за туристите. Намира се в близост до основни пътни артерии и на минутки от плажната ивица на града, което допълнително увеличава неговата привлекателност.

Този Имот предлага отлична възможност за доходоносна инвестиция. Благодарение на своята локация и удобства, имотът гарантира целогодишна заетост и постоянен поток от гости. Имота е подходящ и за Хоспис!
Не пропускайте възможността да притежавате имот в един от най-привлекателните курортни градове на българското Черноморие!

Ние от екипа на Имоти Премиер ще Ви помогнем в търсенето на мечтаното от Вас жилище като се ангажираме да получите професионални съвети, както и изрядни документи след пълна проверка на имота. При желание на клиента съдействаме за отпускане на банков кредит при най-изгодни условия. Разчитайте на нашата подкрепа до самото финализиране на сделката! За повече информация и оглед, позвънете на посочения телефон. Код на обявата 358627
Features:
  • With a parking lot
  • Internet connection
  • With an active business
  • Furnished
  • Access control
  • Thermal insulation
Price

Property price: 180 000 €

Price on sq.m: 323,16 €

Location

region Dobrich, Kavarna

Statistics
  • 33views
  • 0saves
The ad was published on 28 June 2024
Contact seller
087XXX... (show)
Agent
Veselin Georgiev
0879 59 00 18

IMOTI PREMIER
Varna ul. Georgi Benkovski 90 et.6 of.20
For Sale House в region Dobrich, Kavarna
180 000 €
557 sq.m3rd Brick