For Sale  2 bedroom Varna , Chayka , 104 sq.m | 89411383
For Sale 2 bedroom
Varna, Chayka
182 000
No VAT is charged
104 sq.m4th Brick
Central Heating: -Gas: -
Remove
Property Description:
Без комисион от Купувача!

Дом Имоти предлага за продажба тристаен апартамент в новострояща се сграда в най-предпочитания за живеене квартал - Чайка. Сградата е супер луксозна ,изградена с най-новите съвременни материали. Намира се на 10 минути пешаходно резстояние от плажа и Делфинариума.

Апартамента се състои от :дневен тракт с кухненски кът , две спални, тераса, баня с тоалетна и коридор.Има възможност за покупка на паркомясто в закрит паркинг.

Предлагат се индивидуални схеми на плащане, съобразени с изискванията на всеки клиент.

В сградата предлагаме и други Двустайни, Тристайни и Четиристайни апартаменти. Може да си изберете етаж и изложение.

Изпълнението на сградата се отличава с високотехнологични решения в строителството и използването на най-качествените материали на водещи компании в индустрията.

Окачена вентилируема фасада, облицована с три вида естествен камък травертин, гранит и зелен мрамор. Този тип фасада осигурява отлична шумо- и топлоизолация на сградата и представлява своеобразен екран пред външната стена, който осигурява надеждна защита от природните въздействия, което се дължи на оформянето на облицовъчния слой като самостоятелна конструктивна форма.

Алуминиева дограма Reynaers MasterLine 8 HI на водещия Европейски производител Reynaers Aluminium.

Шумоизолационна мембрана, изработена от полиестер с висока плътност, импрегнирана с битумна подложка и покрита с полиетиленово фолио,значително ще подобри шумо- и топло характеристиките на средата в апартаментите.

Обектите в сградата са проектирани с насоченост към комфорта. Те разполагат с големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Паркирането е решено със закрити паркоместа, разположени на 3 нива.

За повече информация и огледи,звънете на телефон 0888 785 777 и цитирайте референтния номер - 20050868

Features:
  • Under construction
  • Lift
  • With a parking lot
Price

Property price: 182 000 €

Price on sq.m: 1750 €

Location

Varna, Chayka

Statistics
  • 105views
  • 0saves
The ad has been updated on 17 May 2024
Contact seller
088XXX... (show)

DOMM
Varna Bul.Mariya Luiza 15
For Sale 2 bedroom в Varna, Chayka
182 000 €
104 sq.m4th Brick