For Sale  1 bedroom Burgas , Slaveykov , 67 sq.m | 92494194
For Sale 1 bedroom
Burgas, Slaveykov
69 200
VAT is included
67 sq.m2nd Brick, 2024
Riscaldamento centralizzato: -Gas: -
Rimuovere
Descrizione della proprietà:
Жилищната сграда се намира в района на ж.к. Славейков, който конкурира останалите части на града с ред предимства: бърз и лесен достъп до основните пътни артерии, изградена инфраструктура, висока степен на комфорт на живущите, нови технологии, повече зелени пространства и по-здравословна околна среда. Концепцията на проекта е да осигури спокойна и природосъобразна среда, максимален комфорт и удобства за нуждите на едно семейство. Проектирана значително под максимално допустимите параметри за района, сградата ще съхрани уютната атмосфера и високото качество на живот на своите обитатели.

Обособени са 3 бр. жилищни входа, всеки с отделен асансьор, като за целия парцел е предвидена собствена ограда. Жилищата са просторни, рационално разпределени и проектирани така, че изложението им е основно Юг, Изток, Запад, което гарантира топлина, уют и светлина на собствениците им. Апартаментите и търговските площи се предлагат в степен на завършеност по Български Държавен Стандарт (до тапа). Паркирането на територията на комплекса е обезпечено с достатачно гаражи, закрити и открити паркоместа.

За визията сме избрали фасада в меки земни цветове, която да допълни усещането за съчетаване с природата. В същото време залагаме на вече утвърдените в многогодишната ни практика фасадни решения: покрития, топлоизолация, висококачествена дограма и др., които да осигурят безпроблемната експлоатация и оптималната енергийна ефективност на жилищата.

Проектът ще бъда изпълнен с характерните за строителна компания бързи темпове, съвременни технологии и безкомпромисно качество.

Разгледайте всички свободни имоти на нашия уебсайт:
https://ultrahomesbg.com/bg/категория/5143
Caratteristiche:
  • Under construction
  • Lift
  • With a garage
  • With a parking lot
  • Leasing
  • Thermal insulation
Prezzo

Prezzo della proprietà: 69 200 €

Prezzo on sq.m: 1032,836 €

Posizione

Burgas, Slaveykov

Statistiche
  • 6visualizzazioni
  • 0salva
L'annuncio è stato aggiornato il 21 May 2024
Contatta il venditore
089XXX... (spettacolo)

ULTRA HOUMS OOD
Burgas Bratya Miladinovi ul. Maritsa 135
For Sale 1 bedroom в Burgas, Slaveykov
69 200 €
67 sq.m2nd Brick, 2024