For Sale  House region Varna , Byala , 340 sq.m | 97397819
For Sale House
region Varna, Byala
480 000
VAT is included
340 sq.m(815 sq.m)- Brick
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ЕКЛАТ ПАРТНЪРС недвижими имоти и кредитиране представя на Вашето внимание къща в гр. Бяла, обл. Варна. Ситуирана е в парцел с площ от 815 кв.м., а РЗП е 340 кв.м. Разпределението е следното:
сутеренно ниво - голяма изба.
етаж едно - предверие, голям и просторен дневен тракт /около 90 кв.м./ с кухненска и трапезарна част с излаз на веранда. Кухнята е Swarovski, а уредите са GAGGENAU. На етажа има тоалетна и баня с тоалетна
етаж две - три големи спални, всяка с баня и тоалетна
етаж три /не е включен в квадратурата/ - панорамна тераса с 360 градусова гледка към морето и град Бяла. Монтирани са слънчеви панели, захранващи 500 л. бойлер, който снабдява баните с топла вода.
Имотът е безупречен, отличаващ се с висококачествено строителство. Материалите, с които е довършен, уредите и мебелите са внос от Италия, санитарията е внос от Испания, а климатиците са възможно най-високият клас на DAIKIN. Вградено осветление във всяка стая и коридора. Външна и вътрешна изолация. Окабеляване за СОТ. Подово отопление в дневният тракт и баните. Дворът е аранжиран с райграс, място за паркиране на 3-4 коли.
Тихо и спокойно място, за хората, които ценят спокойствието, красивата природа и домашният уют. Плажът на гр. Бяла е само на около 450 м. Налични партиди за ток и вода, канализация. Къщата е изцяло реновирана преди 2 години.
При желание да закупите Вашия бъдещ дом с банков кредит при най-добри условия ,може да разчитате на нас за пълно съдействие и организация на цялостния процес до финализиране на сделката.

При интерес звънете на телефон и цитирайте код на обява 230
Цена

Цена на имота: 480 000 €

Цена on sq.m: 1411,765 €

Локация

region Varna, Byala

Статистика
  • 24разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 28 May 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

EKLAT PARTNARS OOD
Varna ul. Georgi Benkovski 28
For Sale House в region Varna, Byala
480 000 €
340 sq.m- Brick